Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

1η αγωνιστική 2012-13




Πρεμιέρα με ΝΙΚΗ



 O Χανδριναϊκός Π.Σ. ξεκίνησε νικηφόρα την αγωνιστική περίοδο 2012-13 ξεπερνώντας το εμπόδιο του Παπαφλέσσα Χώρας με 3-0.
 Το γήπεδο γέμισε από νωρίς με πολύ κόσμο που αδυμονούσε να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα μας σε επίσημο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία για το πρώτο ματς της καινούργιας σεζόν. Το παιχνίδι ξεκίνησε κάπως νευρικά για την ομάδα μας που έδειχνε εμφανώς ανώτερη των αντιπάλων αλλά δεν μπορούσε να μετουσιώσει σε γκολ αυτή την ανωτερότητα. Πολύ καλές ευκαιρίες χανόντουσαν και όλοι προς στιγμή φοβήθηκαν μήπως επιβεβαιωθεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Η ανύπαρκτη επιθετικά αντίπαλη ομάδα μάλλον είχε αποδεχτεί το ρόλο της και απλά περίμενε την στιγμή που θα δέχονταν τα γκολ. Το πρώτο τέρμα για την ομάδα μας πέτυχε ο Κότι με σουτ εντός περιοχής στο ντεμπούτο του με την ομάδα μας πιστώνοντας με ένα γκολ μια μεστή εμφάνιση απ τον δεξιό μπακ-χαφ. Ο Καραμπάτσος εκμεταλλευόμενος την άριστη συνεργασία Ηλιόπουλου που ήταν κυρίαρχος στα χαφ και Κωνσταντινίδη που ξεκίνησε ορεξάτος την σεζόν, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και κέρδισε πέναλτι και αποβολή του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ο Κωνσταντινίδης δεν θα μπορούσε να αστοχήσει. Στο τέλος ο Ηλιόπουλος σημάδεψε το παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα, ευστοχώντας σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου σε μια πολύ σημαντική νίκη της ομάδας μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή της ομάδας μας βρίσκονταν 4 παίκτες απ τις ακαδημίες και ο ένας αγωνίστηκε ως βασικός (Κοντός Θ.) πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και άλλοι 2 μπήκαν ως αλλαγές (Λύρας Ι., Λύρας Στ.). 
 Ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα για ακόμα μια φορά και ενίσχυσε  την ομάδα ηθικά και υλικά. Το αγωνιστικό τμήμα ανταπέδωσε την στήριξη με αυτή την εμφάνισή του και υποσχέθηκε η σημερινή νίκη να είναι απλά η αρχή.







Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Νικας
Βοηθοί: Καλογερόπουλος, Ταβουλαρέας


Συνθέσεις




Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος, Διαμάντης, Κατσιγιάννης, Ντενίς, Παυλής, Καραμπάτσος Ν., Θερριός, Κωνσταντινίδης (92' Λύρας Ι.) , Κοντός (90' Λύρας Στ.), Κότις, Ηλιόπουλος




Παπαφλέσσας Χώρας (Γκότσης):  Λαλάκος, Δημόπουλος Α., Τσόπελας Α., 
Μπαχούμας, Μαθιός, Μαρίνης, Δημόπουλος Κ., Τσόπελας Θ., Κανελλόπουλος,    
Καναλιάς,  Καγιάς


Σκόρερ: 56' Κότις, 70' Κωνσταντινίδης (πεν), 93' Ηλιόπουλος


To γκολ του Κωνστανινίδη