Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

4η αγωνιστική




ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ



 Πολλές διάσημες φράσεις έχουν ειπωθεί για την ατυχία στο ποδόσφαιρο και οι περισσότερες από αυτές ήρθαν στα χείλη όλων κατά τη διάρκεια του σημερινού συναρπαστικού ματς στο γήπεδο του Σουληναρίου.
 Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα μας να εισέρχεται νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και να πληρώνει τα βεβιασμένα λάθη της με γκολ στο 11'απ τον Κουτσουμπό που έγινε τελικός αποδέκτης του συνδυασμού των συμπαικτών του που προήλθε από ένα παιδαριώδες λάθος της άμυνάς μας. Ύστερα η ομάδα μας έδειξε πυγμή και αν και δεν πήρε όσα ήθελε απ τους παίχτες της έδειξε να πεισμώνει και να προσπαθεί. Καραμπάτσος και Κωνσταντινίδης δεν τελείωσαν σωστά τις φάσεις και η ανήμπορη ομάδα της Κορώνης περίμενε καρτερικά την αναπόφευκτη ισοφάριση. Η χαμένη ευκαιρία του Κοντού που εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των αμυντικών και με περίτεχνη ενέργεια βγήκε με πρόσωπο στην αντίπαλη εστία ήταν μικρό κακό μπροστά στο σοκ της αποβολής του Κωνσταντινίδη για απρεπή αντίδραση σε ένα σκληρό μαρκάρισμα που δεν έτυχε της ίδιας αυστηρής αντιμετώπισης. Το ημίχρονο έληξε με το εις βάρος μας 0-1 και το πλήθος των φίλων της ομάδας μας σαστισμένο στην εξέδρα.
 Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Δ. Μάλαμα μεταμορφώθηκε σε 10 μαχητές για την νική που προσπάθησαν να ισοφαρίσουν το αριθμητικό μειονέκτημα και το σκορ. Ο Κοντός στο 56' έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κοντινή προβολή ύστερα από μία σέντρα που αδυνατούσαν να διώξουν οι αντίπαλοι αμυντικοί. Η αποβολή του Κουτσουμπού στο 75'για απρεπή συμπεριφορά έδειξε ότι η νίκη ερχόταν πιο κοντά. Οι μέχρι τότε χαμένες ευκαιρίες και η πολύ καλή παρουσία αρκετών παιχτών της ομάδας μας δεν μαρτυρούσε την συνέχεια. Το γκολ το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική επίσκεψή τους στην εστία του Νικητόπουλου που βρέθηκε εκτεθειμένος απ την άψογη μέχρι τότε άμυνά του. Οι σημαντικές ευκαιρίες που χάθηκαν μετά ήταν απλά ένα δείγμα της άτυχης ημέρας που βρέθηκε η ομάδα.
 Το σκορ δεν μαρτυρά σίγουρα την στατιστική υπεροχή της ομάδας μας αλλά το ποδόσφαιρο έχει και κακές ημέρες. Ομάδες όμως που παίζουν ωραίο και σωστό τακτικά ποδόσφαιρο και έχουν παίχτες για το υποστηρίξουν δεν θα προδίδονται απ την τύχη σε κάθε ματς. Οι φίλαθλοι και οι αντίπαλοι μας που παρακολούθησαν το ματς το αναγνώρισαν αυτό. Ο γύρος του πρωταθλήματος έχει πολλές στροφές ακόμα για να αναδειχτεί η αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας μας. Η στήριξη όλων όσων ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια του Χανδριναϊκού Π.Σ. είναι απαραίτητη αρχής γενομένης απ τον επόμενο αγώνα.





Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Αλεξέας
Βοηθοί: Τσοπανάκης, Γιαννέτσος


Συνθέσεις




Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος, Διαμάντης, Κατσιγιάννης, Ντενίς, Παυλής, Καραμπάτσος Ν., Θερριός, Κωνσταντινίδης, Κοντός , Κότις, Μιχαλόπουλος 

Ακρίτας Κορώνης:  Καπινιάρης, Κυριόπουλος, Βεργής, Μπαλάσης (Παναγιωτόπουλος) , Τοπδροπανάγος, Κουτσολιάς Μαθιόπουλος (Μπόκολο), Κουτσουμπός, Λουτζούρης, Καπινιάρης Α.(Μάραντο), Βασιλόπουλος

Σκόρερ: Κοντός 56' - Κουτσουμπός 11', Βασιλοπουλος 77'