Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

2η αγωνιστική


Κακή μέρα...



 Η ομάδα μας πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση εκτός απ τον τομέα της αποτελεσματικής ολοκλήρωσης των φάσεων συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα της Β τοπικής μένοντας στο 0-0.
 Στο γήπεδο όλοι αναγνώρισαν ότι υπήρχε μία ομάδα. Ακόμα και όταν έμεινε με 10 παίχτες η ομάδα μας εμφανιζόταν να υπερέχει αριθμητικά. Αναλυτικότερα το 1ο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει δυνατά στο ματς και με διάθεση να καθαρίσει νωρίς την υπόθεση νίκη. Ο Καραμπάτσος αστόχησε στο 20 σε τετ-α-τετ και ο Κωνσταντινίδης σούταρε άουτ στο 25. Το δοκάρια σταμάτησαν και τις επόμενες ευκαιρίες του Καραμπάτσου. Ακόμα και ο φίλαθλος κόσμος της αντίπαλης ομάδας παραδεχόταν ότι η εικόνα της ομάδας μας ήταν σαφώς ανώτερη και ανεπηρέαστη από την πολύ δυνατή τους έδρα. Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε με το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο χάνοντας ευκαιρίες. Η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δόθηκε στον νεαρό αμυντικό της ομάδας μας, Κ. Διαμάντη, δεν πτόησε τους παίχτες της ομάδας μας που έτρεχαν και γι αυτόν χάνοντας τουλάχιστον 3 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με τους Κωνσταντινίδη, Κοντό και Ντένις. Το τελικό 0-0 ήρθε αναπόφευκτα και στέρησε 2 πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα μας απ την μάχη του πρωταθλήματος. Η εντυπωσιακή εμφάνιση όμως σε μία πολύ δυνατή έδρα αφήνει περιθώρια για θετική πορεία στη συνέχεια. Οι ηρωικοί φίλαθλοί μας σίγουρα ικανοποιήθηκαν με το θέαμα αλλά όχι με το αποτέλεσμα αναγνωρίζοντας ότι απλά ήταν μια κακή μέρα και ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν.






Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Πύργου Τριφυλλίας
Διαιτητής: Σκόρδος
Βοηθοί: Λαμπίρης, Παλαδινός


Συνθέσεις


Α.Ο. Μηλτιάδης:  Στασινόπουλος Κ., Καγιάς, Σταυρόπουλος, Τζωρτζίνης Ν., Μαραγκός, Λίτσας, Καραμπότσος Αν., Ταγκαλάκης (Μπακάκης, Γαλανης Κ) Στασινόπουλος Αν. (Γεωργακόπουλος Αθ.), Καραμπότσος Χ., Τζωρτζίνης Στ.



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος, Διαμάντης, Κατσιγιάννης, Ντενίς, Παυλής, Καραμπάτσος Ν., Θερριός, Κωνσταντινίδης , Κοντός , Κότις, Ηλιόπουλος