Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

3η αγωνιστική



4 και λίγα ήταν.....



 Εμφατικό πέρασμα από το γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας έκανε η ομάδα μας εις βάρος του Α.Ο. Χατζή συντρίβοντας τον με 4-1. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα μας δεν είχε διάθεση να διαπραγματευτεί την υπόθεση νίκη.
 Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει δυνατά και τον Καραμπάτσο να αστοχεί σε τετ-α-τετ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Κωνσταντινίδης να σέρνει το χορό τον χαμένων ευκαιριών και η "μπάλα" να τιμωρεί την ομάδα μας με τους αντιπάλους να σκοράρουν στο 10'. Όμως ο νεαρός μπακ χαφ της ομάδας μας, Ντένις, είχε άλλη άποψη καθώς σε μια κούρσα που έμοιαζε αδύνατο να τον ανακόψει κάποιος σκόραρε στο 34' και έφερε το ματς στα ίσια. Το κανόνι της ομάδας μας με μια περίτρεχνη ενέργεια ζαλίζοντας αντιπάλους πλασάρει εύστοχα και χρίζεται σκόρερ. Ο Κωνσταντινίδης ύστερα από μαγική ασίστ του Ηλιόπουλου και πλάσαρε σωστά γράφοντας το 1-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Καραμπάτσος χρε΄στηκε σκόρερ στο 78' εκμεταλλευόμενος ασίστ του πολύ καλού και σήμερα Κότι. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει διαστάσεις συντριβής αν ήταν λίγο πιο τυχεροί οι Ηλιόπουλος στο 60' και Καραμπάτσος στο 50' που αστόχησαν σε κεφαλιά και ψηλοκρεμαστό πλασέ αντίστοιχα.
 Η ομάδα μας έδειξε πανέτοιμη να αντιδράσει σε δύσκολες συνθήκες μες στον αγώνα και ότι έχει ψήγματα ομάδας πρωταθλητισμού. Το Δ.Σ. και οι φίλαθλοι της ομάδας μας απόλαυσαν ακόμα μια παράσταση ωραίου ποδοσφαίρου απ το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα. Στον επόμενο και δύσκολο αγώνα κόντρα στον προσφάτως υποβιβασθέντα Ακρίτα Κορώνης η παρουσία όλων θα δώσει φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών για ακόμα μια σημαντική νίκη στο γήπεδό της.





Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: ΕΠΣ Μεσσηνίας
Διαιτητής: Κυριακόπουλος
Βοηθοί: Κασκάνης, Παλαδινός


Συνθέσεις

Α.Ο. Χατζή:  Δημακάκος, Κατράνης, Ηλιόπουλος, Μπεκιάρι, Σιψάς, Καρβέλας (Κατσογιάννης), Λαβασίδης ( Παναγιωταράς), Πράττης, Κούτης, Κατράνης, Ψυχάρης (Ξυδέας)


Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος, Λύρας Χ. (Λύρας Στ.), Κατσιγιάννης, Ντενίς, Παυλής, Καραμπάτσος Ν., Θερριός, Κωνσταντινίδης (Λύρας Ι.), Κοντός , Κότις, Ηλιόπουλος (Καρανταράκης)


Σκόρερ: Κατράνης 10' - Ντένις 34', Καραμπάτσος 40',78' , Κωνσταντινίδης 45'