ΔΙΟΙΚΗΣΗ

  Το 1929 έχει καταγραφεί η πρώτη προσπάθεια συγκρότησης ομάδας για την οποία υπάρχει και συγκεκριμένη φωτογραφία. Η δημιουργία του ποδοσφαιρικού συλλόγου ήρθε σαν φυσική συνέχεια του Μαντά. Ο οποίος ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια δημιουργίας συλλόγου στο χωριό μας.Σε ερασιτεχνική μορφή και χάρη στην προσπάθεια όσων αγκάλιασαν το εγχείρημα αυτό σε τόσο δύσκολες εποχές σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο αποτέλεσε μια σοβαρή προσπάθεια να βοηθήσει να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
  Ύστερα απ την διάλυση του Μαντά και με κάποια χρόνια χωρίς σύλλογο στο χωριό ήρθε η ίδρυση του Χανδριναϊκού ποδοσφαιρικού συλλόγου το 1982. Πρώτος πρόεδρος αλλά και πρωτεργάτης της προσπάθειας αυτής ήταν ο Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου. Φυσική συνέπεια ήταν να τονωθεί το ενδιαφέρον των νέων για τον αθλητισμό αλλά και να καλλιεργηθούν ταλέντα που διέπρεψαν και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Παράλληλα η ομάδα πρωταγωνίστησε και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Β τοπική καθώς και στην Α τοπική με σημαντικότερες στιγμές το πρωτάθλημα το 1993 και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία καθώς και την άνοδο ως δεύτερη το 2001. Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία είναι ότι καλλιέργησε στους νέους την αγάπη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο συγκεκριμένα και δεν θυσίασε το ήθος στο βωμό πρόσκαιρων επιτυχιών.
  Ο σύλλογος απαριθμεί αρκετά μέλη και το εκλεγμένο προεδρείο αποτελείται απ τον πρόεδρο κ Απόστολο Ζωντανό, τον αντιπρόεδρο κ Χρήστο Ζάλιαρη, τον ειδικό γραμματέα κ Ηλία Καραμπάτσο, τον γενικό γραμματέα κ Ηλία Δαρσακλή και τον έφορο υλικού κ Βασίλη Αποστολόπουλο και ταμία τον Γεώργιο Καραμπάτσο του Χρ. . Τα τελευταία χρόνια η ομάδα διαμόρφωσε στο χώρο των παλιών αποθηκών του Συνεταιριμού τα γραφεία της.