ΣΥΝΑΥΛΙΑ 2014 Η ομάδα μας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα του καλοκαιριού του 2014 για την Μεσσηνία στον υπέροχο χώρο των πλατανίων. Όλα ξεκίνησαν με την ιδέα να τραγουδήσει στο χώρο καταγωγής του, ο ταλαντούχος τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας. Ένα μακρινό όνειρο που με σειρά συντονισμένων ενεργειών και συζητήσεων κατάφερε να γίνει πραγματικότητα. Οι συντελεστές του ονείρου ήταν αρκετοί, η μηχανή υλοποίησης του επανδρώθηκε από ακόμα περισσότερους ακούραστους εργάτες του πολιτισμού και της αγάπης για το χωριό μας αλλά οι 2000 και πλέον καρδιές που συνέπλευσαν το βράδυ της 8ης Αυγούστου 2014, μαζί με τους τρεις καλλιτέχνες ήταν πάρα πολλές. Οι Θ. Μικρούτσικος, Γ. Κότσιρας και Ρ.
Αντωνοπούλου τίμησαν το κόσμο που παραβρέθηκε και τους αγκάλιασε με θέρμη για την μεγάλη τιμή να τραγουδήσουν στο χωριό μας και  έδωσαν μια μοναδική παράσταση. Οι διοργανωτές και οι φίλοι που βοήθησαν  στην πραγματοποίηση της μεγάλης συναυλίας ξέχασαν τη κούραση των ημερών και πήραν δύναμη από τη χαρά στα πρόσωπα των παρευρισκομένων. Το φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί αποδεικνύει τα παραπάνω.
 Έτσι η ομάδα μας παρέμεινε πιστή στους στόχους της, ότι δηλαδή πέρα από τη συμμετοχή στους χώρους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου παραμένει ένας τοπικός σύλλογος με αγάπη και προσφορά απέναντι στο χωριό μας, το Χανδρινό. Η δράση της αυτά τα χρόνια άλλωστε με την διοργάνωση αιμοδοσίας σε τακτά χρονικά διαστήματα και
ο σεβασμός της απέναντι στο περιβάλλον και τους συγχωριανούς το έχει αποδείξει. Υπηρετεί τα αθλητικά ιδανικά και πιστεύει στην εξίσωση του αθλητισμού με τον πολιτισμό. Ανταποδίδει έτσι και την στήριξη του κόσμου σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς που με υστέρηση προσωπικών εσόδων, βοηθά τα μέγιστα την ομάδα μας. Τέλος ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους φίλους και συγχωριανούς της, του αφανείς ήρωες για την άρτια διοργάνωση, που θυσιάζοντας προσωπικό χρόνο συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της βραδιάς.