Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλικά Προετοιμασίας

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ Α.Ο.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ


 Ένα ακόμη φιλικό τεστ πραγματοποίησε η ομάδα μας με τον Α.Ο. Καλλιθέας στο γήπεδο του Σουληναρίου. Ο κόσμος που παρακολούθησε το ματς ήταν αρκετός δείχνοντας ότι ανυπομονεί να δει από κοντά την ομάδα στους αγώνες πρωταθλήματος. Η ομάδα μας επικράτησε με 3-1 δείχνοντας καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.
 Ο Χανδριναϊκός αγωνίστηκε χωρίς  3 σημαντικά στελέχη της ομάδας και συγκεκριμένα τους (Κότι, Ντένις, Διαμάντης). Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα μας να πιέζει για το γρήγορο γκολ αλλά να μην έρχεται. Ύστερα και η Καλλιθέα αναθάρρησε και πίεσε χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες καθώς και ένα σουτ στο δοκάρι. Ο Καραμπάτσος αστόχησε 2φορές από πλεονεκτική θέση  λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου,πράγμα σπάνιο για τον παίχτη φόβο και τρόμο των αντιπάλων αμυντικών στα τελευταία πρωταθλήματα. Τα πράγματα άλλαξαν στο 2ο ημίχρονο με την ομάδα μας να εισέρχεται αποφασισμένη για την επικράτηση. Παρά την ψυχρολουσία του 0-1 από μία κόντρα των αντιπάλων, ο Καραμπάτσος με κοντινή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια με κοντινή κεφαλιά αφού είχε προηγηθεί το δοκάρι του Ηλιόπουλου από φάουλ. Άλλο ένα δοκάρι εμπόδισε τον αρχηγό της ομάδας, Θερριό Λ., να χριστεί σκόρερ. Ο Καραμπάτσος όμως εκμεταλλευόμενος τα σλάλομ στους αντίπαλους αμυντικούς του Κοντού Θ. πήρε την ασίστ και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1. Ο Κωνσταντινίδης με το ψύχραιμο πλασέ ύστερα από μαγική μπαλιά του Ηλιόπουλου στην πλάτη της άμυνας διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
 Η ομάδα θα πραγματοποιήσει άλλα 2 φιλικά ματς εντός της εβδομάδας ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο κόσμος στήριξε το αγωνιστικό τμήμα και όπλισε με θάρρος τα πόδια των ποδοσφαιριστών ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


Σύνθεση: Νικητόπουλος, Αποστολόπουλος, Μιχαλόπουλος (Λύρας Γ.), Κατσιγιάννης , Παυλής, Λύρας Χ., Θερριός, Ηλιόπουλος, Κοντός(Λύρας Σ.), Κωνσταντινίδης, Καραμπάτσος