Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

8η αγωνιστική


ΔΩΡΙΟ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 3-1 (8η αγωνιστική)

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Δωρίου

Συνθέση: Λύσσαρης, Καρλής, Δαρσακλής (68’ Γιάνναρης), Κοντός Φ., Μαρκολέφας, Γερμάνης, Μπουντάς, Σταματελόπουλος (68’ Ράτσεβ), Μεμουσάι, Σαχινάϊ, Καραμπάτσος

      Σε έναν ακόμη αγώνα η ομάδα μας έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, μιας και τα προηγούμενα αποτελέσματα μας κρατάνε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά ούτε αυτό στάθηκε ικανό να πάρουμε κάτι περισσότερο από μια ακόμη ήττα.
      Η ομάδας στο Δώριο με την ομώνυμη ομάδα, πάλεψε, έχασε ξανά ευκαιρίες, αλλά έφαγε ξανά ότι πιο τραγικό γκολ μπορεί να φάει ομάδα, με αποτέλεσμα παρόλο που μείωσε προσωρινά σε 2-1 με τον Βασίλη Γιάνναρη, τελικά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο, με το τελικό σκορ 3-1 να είναι υπερβολικό αλλά όχι άδικο.
       Ο κύριος Χιώτης έκανε αλλαγές στην αρχική εντεκάδα, με τους Σταματελόπουλο και Δαρσακλή να αρπάζουν την ευκαιρία και να στέκονται επάξια στο ρόλο που τους ανατέθηκε, σε ένα δύσκολο παιχνίδι.
      Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα άφησε άπαντες στεναχωρημένους μιας και η ομάδα μας μετά από 8 αγωνιστικές βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, και τα επόμενα παιχνίδια θα είναι τελικοί, κάτι που πρέπει να το αντιληφθούν όλοι.
      Η διοίκηση είναι επίσης προβληματισμένη με την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας αλλά δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να αφήσει τον Χανδριναϊκό να μπλέξει σε περιπέτειες.