Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

10Η αγωνιστική



‘’Τραγική εμφάνιση στο σημαντικότερο παιχνίδι’’

  


ΧΩΡΑ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 1-0 (10η αγωνιστική)

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Χώρας

Συνθέση: Λύσσαρης, Καρλής, Δαρσακλής (60’ Γιάνναρης), Κοντός Φ., Μαρκολέφας, Γερμάνης, Μπουντάς, Σταματελόπουλος (88’ Σαχινάϊ Κλ.), Μεμουσάι (60’ Καραμπάτσος), Σαχινάϊ Ορ., Κοντός Θ.

      Στο πιο σημαντικό αγώνα της φετινής σεζόν, ο Χανδριναϊκός παρουσιάστηκε απελπίστηκα κακός απέναντι στην ψυχωμένη Χώρα, και έσφιξε ακόμη την θηλιά του υποβιβασμού στο λαιμό του. Οι παίχτες του Πέτρου Χιώτη ήταν αλλού για αλλού και παρ’ όλες τις συζητήσεις μέσα στην εβδομάδα από την διοίκηση, δυστυχώς κάποιοι ποδοσφαιριστές θέτουν μόνοι τους τον εαυτό τους εκτός ομάδας, καθώς δεν αντιλαμβάνονται τι πορεία έχει πάρει η ομάδα.
      Ο αγώνας είναι άνευ σχολιασμού γιατί δεν μπορούμε να βρούμε κάτι ιδιαίτερο που προσπάθησε να κάνει η ομάδα μας. Άπειρα λάθη στη μεσαία γραμμή, λάθος πλάγια, ανύπαρκτη επίθεση, λάθη στην άμυνα, νεύρα μεταξύ μας, και φυσικά δέχτηκε ένα ακόμη γκολ που βλέπεις στα παιδικά πρωταθλήματα (από βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα).
      Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε το συνονθύλευμα που παρουσίασε ο Χανδριναϊκός στην Χώρα, και φυσικά έχασε δικαίως από μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε από τον συγκεκριμένο αγώνα.
      Η διοίκηση θα συζητήσει με τον κύριο Χιώτη για το πώς μπορεί να ξεπεραστεί αυτή η κρίση, χωρίς να εξαιρεί και τον ίδιο από τις ευθύνες του.
       Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με 10 βαθμούς και υποδέχεται την Κυριακή την Αναγέννηση Παραλίας επιτέλους στο Σουληνάρι παίζοντας ένα παιχνίδι ο θάνατος σου η ζωή μου. Ας ελπίσουμε η έδρα να φέρει τους 3 πόντους που ψάχνουμε εδώ και 2 μήνες.