Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

7η Αγωνιστική


ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 1-1 (7η αγωνιστική)

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Κυπαρισσίας

Συνθέση: Λύσσαρης, Καρλής(67’ Δαρσακλής), Κοντός Φ., Μαρκολέφας, Γερμάνης, Μπουντάς, Ράτσεβ, Μεμουσάι, Γιάνναρης, Σαχινάϊ, Καραμπάτσος (69’ Σταματελόπουλος)



      Την 7Η αγωνιστική φιλοξενηθήκαμε από τον νεοφώτιστο Ηρακλή Κυπαρισσίας, στην Κυπαρισσία, με την ομάδα μας να παίρνει ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα, αλλά ο βαθμός αυτός να μην ικανοποιεί τελικά κανέναν.
      Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο έκανε party στην άμυνα τον Ηρακλή, αλλά να καταφέρνει να βάλει μόνο ένα γκολ από την σωρεία ευκαιριών που έχασε. Το γκολ το πέτυχε στο 25’ ο Ορέστης Σαχινάϊ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κώστα Καρλή. Με τους Γιάνναρη και Καραμπάτσο να χάνουν γκολ με όλους τους τρόπους, καταφέραμε γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να πάμε στα αποδυτήρια μόνο με 0-1.
      Στο δεύτερο ημίχρονο αντιστράφηκαν οι ρόλοι και ενώ ο Ηρακλής κυριαρχούμε μέσα στο παιχνίδι, η ομάδα μας εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα όχι μόνο να ισοφαριστούμε, αλλά να κινδυνεύσουμε σοβαρά με ντροπιαστική ήττα, από μια ομάδα που έπρεπε να την έχουμε διασύρει στο πρώτο ημίχρονο. Ευτυχώς που τερματοφύλακας Σπύρος Λύσσαρης έκανε μαγικά για ακόμα φορά και καταφέραμε να κρατήσουμε την ισοπαλία μέχρι το τέλος.
      Ο κύριος Χιώτης έχει πολλά προβλήματα να λύσει, με την ομάδα να παρουσιάζει ανισορροπία στην ψυχολογία και να το πληρώνει σε σχεδόν όλους τους αγώνες.