Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

6η αγωνιστική


ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΚΟΡΩΝΗ  0-2 (6η αγωνιστική)

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Βλαχόπουλο

Συνθέση: Σιαμέλης, Καρλής (75’ Δαρσακλής), Κοντός Φ., Μαρκολέφας, Γερμάνης, Μπουντάς, Ράτσεβ, Μεμουσάϊ (80’ Σταματελόπουλος), Γιάνναρης (70’ Καραμπάτσος), Σαχινάϊ, Κοντός Αθ.




      Η ομάδα μας παρατάχθηκε χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα της, αφού ο Σπύρος Λύσσαρης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο, με την θέση του να παίρνει ο έμπειρος αλλά ανέτοιμος Κώστας Σιαμέλης.
      Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά και στριμώξαμε για τα καλά την Κορώνη μέσα στην περιοχή της, αλλά η δυστοκία της ομάδας μας φέτος έπαιξε για ακόμη μια φορά σημαντικό ρόλο. Μέχρι το 30’ είχαμε 2 δοκάρια και δυο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Η Κορώνη ισορρόπησε και τελικά κατάφερε στο 44’ να προηγηθεί στο σκορ με ένα ακόμη φτηνό λάθος.
      Αυτό έριξε την ψυχολογία της ομάδας μας και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν νευρικοί και βιαστικοί σε όλες μας τις προσπάθειες, μη μπορώντας να τελειώσουμε με επιτυχία τις τελικές που πραγματοποιήσαμε. Η Κορώνη έβαλε και δεύτερο γκολ στο 60’, και παρόλο που προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος, η τύχη, η βιασύνη και ο αντίπαλος τερματοφύλακας μας στέρησαν κάτι καλύτερο σε αυτό τον αγώνα.
      Το σφύριγμα της λήξης μας βρήκε ξανά κάτω στο χορτάρι απογοητευμένους, που για ένα ακόμη αγώνα δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα.