Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ_Δ’ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Νοκ Αουτ

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΥΣΑ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ






      Ο αγώνας εξαρχής ήταν δύσκολος λόγω της δυναμικότητας των ομάδων, αλλά ο Χανδριναϊκός μπήκε στον αγώνα με σκοπό να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν. Και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο με την μπάλα να παίζεται στο κέντρο και την κατοχή να είναι  μοιρασμένη. Οι μονομαχίες ήταν δυνατές και οι φάσεις μπροστά στις εστίες λιγοστές. Συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο είχε μια φάση ο καθένας. Στο 15’ ο Χανδριναϊκός κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, με τον Γιάνναρη να εκτελεί με δύναμη στο κέντρο της εστίας και τον τερματοφύλακα της Ανδρούσας να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 30’ ήταν η σειρά της Ανδρούσας να απειλήσει, όταν από δυνατό πλάγιο ο επιθετικός τους σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο (Γ) της εστίας του Χανδριναϊκού, όμως ο Νικητόπουλος ήταν εκεί και αρχικά με το ένα χέρι και στη συνέχεια μπλόκαρε σταθερά αποσοβώντας το γκολ. Η συνέχεια μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είχε κάποια σημαντική φάση και για τους δύο και έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια με το δίκαιο 0-0.
      Στην επανάληψη το παιχνίδι για τον Χανδριναϊκό στράβωσε με το καλημέρα, όταν μετά
από διαδοχικά λάθη της άμυνας στο 50’ η Ανδρούσα κέρδισε φάουλ στην γραμμή της περιοχής. Ο επιθετικός της Ανδρούσας Φ. Βλαχόπουλος μετακίνησε με το πόδι του την τελευταία στιγμή την μπάλα που ήταν στημένη για το φάουλ, παίρνοντας οπτικό πλεονέκτημα προς το τέρμα, και πριν προλάβουν να στηθούν ξανά στο τοίχος, έγινε η εκτέλεση με την μπάλα να περνάει από την εξωτερική πλευρά και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας μας. Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας του κόλπου του επιθετικού. Το κακό όμως είναι ότι και πέρυσι όταν ο ίδιος παίχτης αγωνιζόταν στην Μεθώνη με το ίδιο ακριβώς κόλπο έβαλε καρμπόν γκολ σε βάρος μας, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του. Άρα το πάθημα δεν έγινε μάθημα και έτσι βρεθήκαμε να χάνουμε 0-1. Η Ανδρούσα μετά το γρήγορο γκολ ανέκτησε ψυχολογία και ο Χανδριναϊκός παγιδεύτηκε στο άγχος. Τα πολλά αβίαστα λάθη και τα νεύρα έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να κάνουν την μια φάση μετά την άλλη και την ομάδα μας να μην μπορεί να αντιδράσει. Στο 55’ μετά από πλάγιο η μπάλα πήρε ύψος και στο κατέβασμα χτύπησε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού φεύγοντας άουτ. Στο 63’ δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ όταν ο επιθετικός της Ανδρούσας μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με δυνατό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Νικητόπουλο, ο οποίος απόκρουσε αρχικά το σουτ, με την μπάλα όμως να στρώνεται σε παίχτη της Ανδρούσας ο οποίος σε κενό τέρμα την έσπρωξε στα δίχτυα. Ένα γκολ που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες προς τον
δεύτερο βοηθό, γιατί ο παίχτης που βάζει το γκολ ήταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ, με τον βοηθό να χάνει την φάση και να μετράει το γκολ. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση, παρόλο που οι αλλαγές από τον πάγκο ισορρόπησαν το παιχνίδι και έδωσαν μια πνοή, ήταν εμφανές ότι δεν θα άλλαζε κάτι. Στην προσπάθεια μας να πετύχουμε κάτι καλό είχαμε ανεβάσει τις γραμμές μας πολύ ψηλά και η άμυνα μας ήταν ευάλωτη σε κάθε επίθεση. Η Ανδρούσα το εκμεταλλεύτηκε αυτό και προσπαθούσε με κάθετες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας μας να πετύχει κι άλλο γκολ. Σε δυο φάσεις ο Νικητόπουλος επέτρεψε το τρίτο γκολ, στην πρώτη με τα πόδια έδιωξε μακριά την κάθετη μπαλιά, και στην δεύτερη απέκρουσε σε τετ α τετ του επιθετικού. Η Ανδρούσα ήταν καταιγιστική όμως και αφού στο 73’ της ακυρώθηκε σωστά γκολ ως οφσάιντ, στο 78’ ξανά σε τετ α τετ ο επιθετικός τους πλάσαρε από μακριά με την μπάλα να παίρνει ύψος και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-3. Το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα με την Ανδρούσα να δίνει χώρο στον Χανδριναϊκό και να κάνει δυο καλά σουτ με τον Καρλή και τον Μεμουσάϊ χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Ανδρούσα στους 4 του κυπέλλου και τον Χανδριναϊκό να μένει με την προσπάθεια που κατέβαλε σε όλους τους αγώνες του κυπέλλου.
      Οι αγώνες του κυπέλλου βοήθησαν την ομάδα στην προετοιμασία ώστε να είναι έτοιμη σε δυο εβδομάδες στην έναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς να κρύβουμε ότι θα θέλαμε να ήμασταν εμείς στους 4 του κυπέλλου μιας και η ομάδα δεν έχει πάει ξανά εκεί.

     Συγχαρητήρια σε όλους για την πορεία στο κύπελλο και ευελπιστούμε η ομάδα να δείξει το ίδιο πάθος και σοβαρότητα και στο πρωτάθλημα που έρχεται.







ΣΥΝΘΕΣΗ: Νικητόπουλος, Καραταράκης, Βασιλόπουλος, Παυλέας, Σαχινάϊ, Ζωγόπουλος, Φωτόπουλος (71’ Καρλής), Μεμά (45’Μεμουσάϊ), Ισούφι, Κοντός (83’ Καραμπάτσος), Γιάνναρης.