Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ_1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Β’ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Επαναληπτικός

ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ


 Η ομάδα μας πέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού Ανάληψης και συνεχίζει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ύστερα από τη νίκη της με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να αιφνιδιάσουν και το δοκάρι απέτρεψε το 0-1 μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα ύστερα από μακρινό σουτ. Στην επόμενη φάση η Ανάληψη εκτέλεσε τέσσερα συνεχόμενα κόρνερ με τους Παυλές και Βασιλόπουλο να επιστρατεύουν την ικανότητα τους στις κεφαλιές και να απομακρύνουν με υπερένταση. Αυτά αφύπνισαν το συγκρότημα του Δ. Μάλαμα και ισορρόπησε το παιχνίδι κερδίζοντας τις μονομαχίες. Η ποιοτική διαφορά των δύο συνόλων φάνηκε στην επόμενη φάση, όπου ο Κοντός αξιοποίησε ιδανικά την ασίστ του Κότι και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Το δεύτερο ημίχρονο θα κλείσε με πρωταγωνιστή το Γιάνναρη που αρχικά σκόραρε στο 30ο λεπτό από θέση οφσάιντ όμως (υποδείχθηκε σωστά) και μετά από πέντε λεπτά προσπάθησε και πάλι να χριστεί σκόρερ περνώντας όλους τους αμυντικούς αλλά καθυστέρησε στο τελικό σουτ και κόπηκε.
 Στην επανάληψη τα πράγματα εξελίχθηκαν εύκολα για την ομάδα μας που είχε την
υπεροχή σε όλο το μήκος του γηπέδου και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο. Ο Σαχινάι θα μπορούσε να πετύχει και το παρθενικό του τέρμα με το αντρικό τμήμα αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ένα κερδισμένο πέναλτι, που προήλθε από χέρι αμυντικού μετά από σέντρα του Κότι, εκτελέστηκε εύστοχα από τον Κ.Καρλή για το 2-0 στο 88΄. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, μία στιγμή ολιγωρίας στην άμυνα της ομάδας μας, θα στοιχήσει το πρώτο τέρμα παθητικό για φέτος, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο τελικό 2-1.
 Έτσι η ομάδας συνεχίζει την πορεία της στο κύπελλο ερασιτεχνών Μεσσηνίας με αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα Αρφαρών, ελπίζοντας σε μία αξιόλογη πορεία και εκμεταλλευόμενη τα παιχνίδια ώστε να βρεθεί η απαιτούμενη ομοιογένεια για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 τοπικής που ξεκινάει σε μερικές εβδομάδες.




Ταυτότητα του ματς




Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Τουρλουμούσης
Βοηθοί:  Μπασιλάρης, Καυκάς

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Μάλαμας): 
 Κουρτάλης, Βασιλόπουλος, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Κοντός, Καραταράκης, Κότι, Μεμά (70′ Μητρόπουλος), Σαχινάι, Παυλέας, Γιάνναρης (76′ Καρλής)


Σκόρερ: 14΄ Κοντός, 75΄ Καρλής