Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ρόστερ 2016-17

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ





  Ο Χανδριναϊκός Π.Σ. καλωσορίζει στην οικογένεια του δύο νέους παίχτες και έναν παλιό γνώριμο και τους εύχεται υγεία ώστε να βοηθήσουν και αυτού την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.
 Πρόκειται και τον Ντένις Ισούφι, ο οποίος είχε παραχωρηθεί ως δανεικός για μια χρονιά στο Χατζή και επιστρέφει να προσφέρει με το πείσμα και την εμπειρία του ως μία αξιόπιστη λύση στα αριστερά της αμυντικής γραμμής. Ακόμα ως δανεικοί από το Τσικλητήρα Πύλου έρχονται ο Μεμουσαι Καζίμ και ο Κλαρίδα Ευστάθιος.  Ο μεν πρώτος είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος μεσοεπιθετικός με όπλα την ταχύτητα και την άρτια τεχνική κατάρτιση. Ο δεύτερος διακρίνεται για τη δύναμη και την μαχητικότητα του και θα προστεθεί στα αμυντικά όπλα του Δημ. Μάλαμα.
 Με τις προσθήκες αυτές, η ομάδα μας κάλυψε τα κενά του ρόστερ της και εκτός απροόπτου δε θα πραγματοποιήσει άλλες κινήσεις. Μετά τον αποκλεισμό και από τη συνέχεια του κυπέλλου, όλοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για να παρουσιαστούν έτοιμοι στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 τοπικής. Τέλος η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον Τσικλητήρα Πύλου για την παραχώρηση των δύο παικτών ως δανεικούς και του εύχεται καλή επιτυχία στα βαθιά νερά της Γ εθνικής κατηγορίας.