Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ_Δ’ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Νοκ Αουτ

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΥΣΑ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ






      Ο αγώνας εξαρχής ήταν δύσκολος λόγω της δυναμικότητας των ομάδων, αλλά ο Χανδριναϊκός μπήκε στον αγώνα με σκοπό να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν. Και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο με την μπάλα να παίζεται στο κέντρο και την κατοχή να είναι  μοιρασμένη. Οι μονομαχίες ήταν δυνατές και οι φάσεις μπροστά στις εστίες λιγοστές. Συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο είχε μια φάση ο καθένας. Στο 15’ ο Χανδριναϊκός κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, με τον Γιάνναρη να εκτελεί με δύναμη στο κέντρο της εστίας και τον τερματοφύλακα της Ανδρούσας να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 30’ ήταν η σειρά της Ανδρούσας να απειλήσει, όταν από δυνατό πλάγιο ο επιθετικός τους σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο (Γ) της εστίας του Χανδριναϊκού, όμως ο Νικητόπουλος ήταν εκεί και αρχικά με το ένα χέρι και στη συνέχεια μπλόκαρε σταθερά αποσοβώντας το γκολ. Η συνέχεια μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είχε κάποια σημαντική φάση και για τους δύο και έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια με το δίκαιο 0-0.
      Στην επανάληψη το παιχνίδι για τον Χανδριναϊκό στράβωσε με το καλημέρα, όταν μετά
από διαδοχικά λάθη της άμυνας στο 50’ η Ανδρούσα κέρδισε φάουλ στην γραμμή της περιοχής. Ο επιθετικός της Ανδρούσας Φ. Βλαχόπουλος μετακίνησε με το πόδι του την τελευταία στιγμή την μπάλα που ήταν στημένη για το φάουλ, παίρνοντας οπτικό πλεονέκτημα προς το τέρμα, και πριν προλάβουν να στηθούν ξανά στο τοίχος, έγινε η εκτέλεση με την μπάλα να περνάει από την εξωτερική πλευρά και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας μας. Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας του κόλπου του επιθετικού. Το κακό όμως είναι ότι και πέρυσι όταν ο ίδιος παίχτης αγωνιζόταν στην Μεθώνη με το ίδιο ακριβώς κόλπο έβαλε καρμπόν γκολ σε βάρος μας, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του. Άρα το πάθημα δεν έγινε μάθημα και έτσι βρεθήκαμε να χάνουμε 0-1. Η Ανδρούσα μετά το γρήγορο γκολ ανέκτησε ψυχολογία και ο Χανδριναϊκός παγιδεύτηκε στο άγχος. Τα πολλά αβίαστα λάθη και τα νεύρα έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να κάνουν την μια φάση μετά την άλλη και την ομάδα μας να μην μπορεί να αντιδράσει. Στο 55’ μετά από πλάγιο η μπάλα πήρε ύψος και στο κατέβασμα χτύπησε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού φεύγοντας άουτ. Στο 63’ δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ όταν ο επιθετικός της Ανδρούσας μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με δυνατό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Νικητόπουλο, ο οποίος απόκρουσε αρχικά το σουτ, με την μπάλα όμως να στρώνεται σε παίχτη της Ανδρούσας ο οποίος σε κενό τέρμα την έσπρωξε στα δίχτυα. Ένα γκολ που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες προς τον
δεύτερο βοηθό, γιατί ο παίχτης που βάζει το γκολ ήταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ, με τον βοηθό να χάνει την φάση και να μετράει το γκολ. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση, παρόλο που οι αλλαγές από τον πάγκο ισορρόπησαν το παιχνίδι και έδωσαν μια πνοή, ήταν εμφανές ότι δεν θα άλλαζε κάτι. Στην προσπάθεια μας να πετύχουμε κάτι καλό είχαμε ανεβάσει τις γραμμές μας πολύ ψηλά και η άμυνα μας ήταν ευάλωτη σε κάθε επίθεση. Η Ανδρούσα το εκμεταλλεύτηκε αυτό και προσπαθούσε με κάθετες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας μας να πετύχει κι άλλο γκολ. Σε δυο φάσεις ο Νικητόπουλος επέτρεψε το τρίτο γκολ, στην πρώτη με τα πόδια έδιωξε μακριά την κάθετη μπαλιά, και στην δεύτερη απέκρουσε σε τετ α τετ του επιθετικού. Η Ανδρούσα ήταν καταιγιστική όμως και αφού στο 73’ της ακυρώθηκε σωστά γκολ ως οφσάιντ, στο 78’ ξανά σε τετ α τετ ο επιθετικός τους πλάσαρε από μακριά με την μπάλα να παίρνει ύψος και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-3. Το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα με την Ανδρούσα να δίνει χώρο στον Χανδριναϊκό και να κάνει δυο καλά σουτ με τον Καρλή και τον Μεμουσάϊ χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Ανδρούσα στους 4 του κυπέλλου και τον Χανδριναϊκό να μένει με την προσπάθεια που κατέβαλε σε όλους τους αγώνες του κυπέλλου.
      Οι αγώνες του κυπέλλου βοήθησαν την ομάδα στην προετοιμασία ώστε να είναι έτοιμη σε δυο εβδομάδες στην έναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς να κρύβουμε ότι θα θέλαμε να ήμασταν εμείς στους 4 του κυπέλλου μιας και η ομάδα δεν έχει πάει ξανά εκεί.

     Συγχαρητήρια σε όλους για την πορεία στο κύπελλο και ευελπιστούμε η ομάδα να δείξει το ίδιο πάθος και σοβαρότητα και στο πρωτάθλημα που έρχεται.







ΣΥΝΘΕΣΗ: Νικητόπουλος, Καραταράκης, Βασιλόπουλος, Παυλέας, Σαχινάϊ, Ζωγόπουλος, Φωτόπουλος (71’ Καρλής), Μεμά (45’Μεμουσάϊ), Ισούφι, Κοντός (83’ Καραμπάτσος), Γιάνναρης.

Ρόστερ 2016-17

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ





  Ο Χανδριναϊκός Π.Σ. καλωσορίζει στην οικογένεια του δύο νέους παίχτες και έναν παλιό γνώριμο και τους εύχεται υγεία ώστε να βοηθήσουν και αυτού την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.
 Πρόκειται και τον Ντένις Ισούφι, ο οποίος είχε παραχωρηθεί ως δανεικός για μια χρονιά στο Χατζή και επιστρέφει να προσφέρει με το πείσμα και την εμπειρία του ως μία αξιόπιστη λύση στα αριστερά της αμυντικής γραμμής. Ακόμα ως δανεικοί από το Τσικλητήρα Πύλου έρχονται ο Μεμουσαι Καζίμ και ο Κλαρίδα Ευστάθιος.  Ο μεν πρώτος είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος μεσοεπιθετικός με όπλα την ταχύτητα και την άρτια τεχνική κατάρτιση. Ο δεύτερος διακρίνεται για τη δύναμη και την μαχητικότητα του και θα προστεθεί στα αμυντικά όπλα του Δημ. Μάλαμα.
 Με τις προσθήκες αυτές, η ομάδα μας κάλυψε τα κενά του ρόστερ της και εκτός απροόπτου δε θα πραγματοποιήσει άλλες κινήσεις. Μετά τον αποκλεισμό και από τη συνέχεια του κυπέλλου, όλοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για να παρουσιαστούν έτοιμοι στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 τοπικής. Τέλος η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον Τσικλητήρα Πύλου για την παραχώρηση των δύο παικτών ως δανεικούς και του εύχεται καλή επιτυχία στα βαθιά νερά της Γ εθνικής κατηγορίας. 

Συλλυπητήρια



Συλλυπητήρια Ανακοίνωση
19/9/2016

 Η διοίκηση,οι παίχτες και τα μέλη του Χανδριναϊκού ΠΣ συλλυπούνται θερμά την οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή Σωτήρη Νικολακόπουλου για το πρόωρο ταξίδι του ταλαντούχου νεαρού ποδοσφαιριστή της Βέργας στη γειτονιά των αγγέλων. Τα λόγια περισσεύουν. Καλό ταξίδι Σωτήρη...

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ_Γ’ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Νοκ Αουτ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΡΦΑΡΑ


Ένα παιχνίδι που άξιζε την ιστορία του Χανδριναϊκού πραγματοποιήθηκε μεταξύ της ομάδας μας και του Αστέρα Αρφαρών για την Γ’ φάση του Κυπέλλου. Το παιχνίδι ήταν νοκ άουτ και αυτό γέμισε με πάθος και ευθύνη τους παίχτες της ομάδας μας, που στο τέλος κατάφεραν να χαμογελάσουν τελευταίοι και να περάσουν πανάξια στους 8 του κυπέλλου.
      Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά και από τις δύο ομάδες με την μπάλα να παίζεται στο κέντρο χωρίς καμία αξιόλογη φάση. Την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα την είχε το Αρφαρά, όταν στο 9’λεπτό πέτυχε γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσαίτ σωστά από τον πρώτο βοηθό. Από εκεί και πέρα και για όλο το πρώτο ημίχρονο ο Χανδριναϊκός κυριάρχησε, ανεβάζοντας την απόδοση του κατακόρυφα καταφέρνοντας όχι μόνο να κάνει πολλές φάσεις αλλά και να σκοράρει. Στο 24’ Κοντός, Γιάνναρης και Μεμά συνδυάστηκαν άψογα με το σουτ του τελευταίου να περνά λίγο άουτ πάνω από τα δοκάρια των Αρφαρών.
Στο 26’ η ομάδα μας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή με τον Γιάνναρη να εκτελεί με δύναμη στην γωνία του τερματοφύλακα με τον τελευταίο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 29’ ο Σαχινάι έβγαλε σέντρα από δεξιά με το Γιάνναρη να πιάνει δυνατό σουτ στην κίνηση και την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι και να περνά άουτ. Ο Χανδριναϊκός δεν σήκωσε το πόδι από το γκάζι και στο επόμενο λεπτό μετά από κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στο ύψος της περιοχής στον Μητρόπουλο, ο οποίος εξαπέλυσε έναν κεραυνό αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα των Αρφαρών να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 37’ είχαμε αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας, όταν ο Μητρόπουλος γύρισε τον αριστερό αστράγαλο μετά από δυνατή κόντρα με αντίπαλο. Αυτό όμως δεν ξερύθμισε την μηχανή του Δημήτρη Μάλαμα και στο επόμενο λεπτό 38’ ο Φωτόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των Αρφαρών και περνώντας ένα αμυντικό μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία έγραψε το 1-0 για την ομάδα μας. Στο 43’ το Αρφαρά πάτησε για δεύτερη φορά την περιοχή του Χανδριναϊκού και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, όταν ο επιθετικός τους πήρε τις κόντρες
μπήκε στην περιοχή μας από αριστερά, όμως ο Κούρταλης βγήκε γρήγορα αποσοβώντας τον κίνδυνο με σπουδαία απόκρουση σε κόρνερ. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου άνηκε και πάλι στον Χανδριναϊκό, που έφτασε μια ανάσα από το 2-0 όταν ο Ζωγόπουλος έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Κοντό, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από δεξιά πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε σύριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι. Έτσι έμεινε το 1-0 και με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.   
   Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε το ίδιο δυνατά και με την ίδια διάθεση, και δικαιώθηκε στο 47’ όταν ο Κοντός και ο Σαχινάι συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να περνά κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Αρφαρών, με τον ταχύτατο Μεμά να προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα και με συρτό πλασέ να κάνει το 2-0 μέσα σε αποθέωση. Κάπου εκεί η ομάδα των Αρφαρών ξύπνησε και μέσα σε δυο λεπτά έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Αρχικά στο 53’ ο επιθετικός μετά από ψηλοκρεμαστή σέντρα χρήστηκε σκόρερ με ένα πανέμορφο γκολ με ψαλιδάκι, αφήνοντας άγαλμα όλη την άμυνα του Χανδριναϊκού, και σαν να μην έφτανε αυτό στο 55’ μετά από λάθος της άμυνας της ομάδας μας, οι δύο επιθετικοί
συνδυάστηκαν άψογα και με κοντινό πλάσε ισοφάρισαν το σκορ σε 2-2. Το επόμενο 20’λεπτό άνηκε στο Αρφαρά, που με την ψυχολογία στα ύψη πίεσε τον Χανδριναϊκό για την ανατροπή και έχασε μια καλή ευκαιρία στο 68’ όταν μετά από σουτ του επιθετικού τους η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι. Όμως η ομάδα μας ήταν διατεθειμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της, και αφού άντεξε σε αυτή την πίεση, άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Οι αλλαγές του πανούργου Δημήτρη Μάλαμα με τον νεαρό Καρλή και τον έμπειρο Καραμπάτσο έκαναν στο τελευταίο 15λεπτό πιο επιθετική την ομάδα μας, έτσι το παιχνίδι ισορρόπησε, και φαινόταν ότι όποιος έβαζε το γκολ θα έφευγε και νικητής. Η πίεση από μεριά των Αρφαρών ήταν λιγότερη αφού και αυτοί πρόσεχαν τα μετόπισθεν, με τον Χανδριναϊκό να βρίσκει χώρους. Έτσι φτάσαμε στο 87’ όταν ο Καρλής πίεσε τους αμυντικούς των Αρφαρών, έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έκοψε συρτή σέντρα στον Καραμπάτσο, ο οποίος σούταρε με την μία από κοντά, με τους αμυντικούς να διώχνουν ασθενώς επάνω στην γραμμή, και την μπάλα να στρώνεται στον επερχόμενο Θανάση Κοντό, ο οποίος με δυνατό σουτ έβαλε το γκολ της πρόκρισης για τον Χανδριναϊκό. Ένα ιστορικό γκολ που έστειλε τον Χανδριναϊκό στους 8 του κυπέλλου Μεσσηνίας και πανηγυρίστηκε έξαλα από ποδοσφαιριστές, πάγκο, παράγοντες και φιλάθλους. Στο 90’ παραλίγο ο δαιμόνιος Κώστας Καρλής να βάλει το γκολ της αγωνιστικής, όταν μετά από σέντρα από δεξιά, έπιασε ένα γυριστό βολ πλανέ με την μπάλα να βρίσκει σε σώμα του αμυντικού και να περνάει κόρνερ. Η είσοδος του στο γήπεδο πραγματικά βοήθησε την ομάδα μας να φτάσει στη νίκη, που πέρα από την πάσα του στο γκολ, έβγαλε δύναμη, πείσμα, και φυσικά ταλέντο μέσα στο γήπεδο, δείχνοντας σε όλους ότι το μέλλον του ανήκει. Στα επόμενα λεπτά το Αρφαρά δεν μπόρεσε να κάτι, με το σφύριγμα του διαιτητή να τους βρίσκει περίλυπους από τον αποκλεισμό και Χανδριναϊκό να πετάει στα σύννεφα.
     Για έναν ακόμη αγώνα η ομάδα μας έβγαλε στοιχεία μέσα στο γήπεδο από αυτά που ζητάει ο προπονητής και σίγουρα έδειξε οικογένεια, αφού παρόλο που σε κάθε αγώνα η 11άδα δεν είναι ποτέ ίδια, όλοι δείχνουν να έχουν καταλάβει το πνεύμα που θα έχει ο φετινός Χανδριναϊκός. Όλοι θέλουν η συνέχεια στο κύπελλο να είναι ανάλογη, αλλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι μιας και η δυναμικότητα των ομάδων μεγαλώνει, και η Ανδρούσα που είναι ο επόμενος αντίπαλος μας δεν χωρά δεύτερες σκέψεις.

    Συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν, αλλά και στον Δημήτρη Μάλαμα που με την τακτική του από τον πάγκο, έχει ανάλογο μερίδιο στην νίκη. 

 





Ταυτότητα του ματς




Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Πλακογιάννης
Βοηθοί:  Γεωργαντάς, Ταβουλαρέας

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Μάλαμας): Κουρτάλης, Βασιλόπουλος, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Μητρόπουλος (37' λ.τρ. Α.Κοντός, 81' Καραμπάτσος), Καραταράκης, Κότι, Μεμά (72′ Καρλής), Σαχινάι, Παυλέας, Γιάνναρης, Κοντός Θ.


Σκόρερ: 38΄ Φωτόπουλος, 47΄ Μεμά, 87' Κοντός



Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ_1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Β’ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Επαναληπτικός

ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ


 Η ομάδα μας πέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού Ανάληψης και συνεχίζει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ύστερα από τη νίκη της με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να αιφνιδιάσουν και το δοκάρι απέτρεψε το 0-1 μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα ύστερα από μακρινό σουτ. Στην επόμενη φάση η Ανάληψη εκτέλεσε τέσσερα συνεχόμενα κόρνερ με τους Παυλές και Βασιλόπουλο να επιστρατεύουν την ικανότητα τους στις κεφαλιές και να απομακρύνουν με υπερένταση. Αυτά αφύπνισαν το συγκρότημα του Δ. Μάλαμα και ισορρόπησε το παιχνίδι κερδίζοντας τις μονομαχίες. Η ποιοτική διαφορά των δύο συνόλων φάνηκε στην επόμενη φάση, όπου ο Κοντός αξιοποίησε ιδανικά την ασίστ του Κότι και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Το δεύτερο ημίχρονο θα κλείσε με πρωταγωνιστή το Γιάνναρη που αρχικά σκόραρε στο 30ο λεπτό από θέση οφσάιντ όμως (υποδείχθηκε σωστά) και μετά από πέντε λεπτά προσπάθησε και πάλι να χριστεί σκόρερ περνώντας όλους τους αμυντικούς αλλά καθυστέρησε στο τελικό σουτ και κόπηκε.
 Στην επανάληψη τα πράγματα εξελίχθηκαν εύκολα για την ομάδα μας που είχε την
υπεροχή σε όλο το μήκος του γηπέδου και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο. Ο Σαχινάι θα μπορούσε να πετύχει και το παρθενικό του τέρμα με το αντρικό τμήμα αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ένα κερδισμένο πέναλτι, που προήλθε από χέρι αμυντικού μετά από σέντρα του Κότι, εκτελέστηκε εύστοχα από τον Κ.Καρλή για το 2-0 στο 88΄. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, μία στιγμή ολιγωρίας στην άμυνα της ομάδας μας, θα στοιχήσει το πρώτο τέρμα παθητικό για φέτος, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο τελικό 2-1.
 Έτσι η ομάδας συνεχίζει την πορεία της στο κύπελλο ερασιτεχνών Μεσσηνίας με αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα Αρφαρών, ελπίζοντας σε μία αξιόλογη πορεία και εκμεταλλευόμενη τα παιχνίδια ώστε να βρεθεί η απαιτούμενη ομοιογένεια για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 τοπικής που ξεκινάει σε μερικές εβδομάδες.




Ταυτότητα του ματς




Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Τουρλουμούσης
Βοηθοί:  Μπασιλάρης, Καυκάς

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Μάλαμας): 
 Κουρτάλης, Βασιλόπουλος, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Κοντός, Καραταράκης, Κότι, Μεμά (70′ Μητρόπουλος), Σαχινάι, Παυλέας, Γιάνναρης (76′ Καρλής)


Σκόρερ: 14΄ Κοντός, 75΄ Καρλής