Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

25η αγωνιστική


ΗΤΤΑ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ


 Ο Χανδριναϊκός παρατάχθηκε σε αυτό το αδιάφορο βαθμολογικά ματς με πολλές απουσίες απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για την νίκη παραμονή στην κατηγορία. Η εικόνα του αγώνα ήταν τέτοια που έμοιαζε ότι οι παίχτες μας καιγόντουσαν πιο πολύ για την νίκη.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ όταν από σέντρα του ορεξάτου Κωνσταντινίδη σήμερα ο Κοντός στο ντεμπούτο του στο τοπικό ποδόσφαιρο σκόραρε. Ο "μικρός" που έδειχνε στις προπονήσεις πολύ καλά στοιχεία, τα πιστοποίησε με μια καλή εμφάνιση και σήμερα, δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει αν συνεχίσει με σύνεση τη σωστή δουλειά. Η Καλλιθέα ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα σε μια αδράνεια της άμυνας αν και ο "υπηρεσιακός" τερματοφύλακας Μιχαλόπουλος έκανε ότι μπορούσε. Στην επανάληψη οι παίχτες της ομάδας μας μπήκαν συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό καλού ποδοσφαίρου και οι αλλαγές βασικών παιχτών με άλλους με χαμηλότερο χρόνο συμμετοχής δεν την επηρέασαν. Η Καλλιθέα αν και καιγόταν για τους 3βαθμούς της νίκης δεν μπορούσε να φτάσει σ ένα δεύτερο γκολ. Αντίθετα αν ο Κοντός αξιοποιούσε μια μαγική ασίστ του Κωνσταντινίδη θα μπορούσε να προηγηθεί ξανά στο σκορ. Στα τελευταία λεπτά η Καλλιθέα πέτυχε το γκολ- λύτρωση και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο.
 Το σφύριγμα της λήξης σήμανε και το τέλος των εντός έδρας αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα 2011-12 για την ομάδα μας. Οι παίχτες και η διοίκηση θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για ακόμα μια φορά τους φιλάθλους που μας στήριξαν με την κοσμιότατη παρουσία τους καθιστώντας την έδρα μας σαν μία απ τις πιο "πολιτισμένες" στο πρωτάθλημα.



Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Σκόρδος
Βοηθοί: Κουτσαναστάσης, Καραπιπέρης



Συνθέσεις


Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας Δημ.):Μιχαλόπουλος , Τσακαλάκος, , Θερριός Λ.(58' Κολοκάθης),  Λύρας, Διαμάντης, Κοντός (85' Θερριός Κ.), Καρνέζης , Παυλής, Σεφεράσι, Κωνσταντινίδης, Στραβάκος (70' Παναγιωτακόπουλος) 

Π.Α.Ο. Καλλιθέας (Τζούνος Α.):Δημητρακόπουλος, Λέκκας Λ., Λιγγρης Δ. ,  Λέκκας Θ.,  Ράλλης Β. (70' Τσίρμπας Β.), Τάφα, Κάππος, Σαρδέλης Α., Γρίβας (90' Λέκκας Β.), Κότη, Τζούνος (42' Σαρδέλης Σ.)



Σκόρερ:    4' Κοντός - 21' Γρίβας, 89' Κότη