Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

22η αγωνιστική









ΕΤΣΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ....

  Σε μια τόσο κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος όταν παίζει ο 2ος με τον 3ο και την προηγούμενη μέρα έχει στραβοπατήσει ο πρώτος, το παιχνίδι δεν γίνεται να μην είναι ντέρμπι. Πόσο μάλλον όταν αντιμέτωπες είναι δύο ιστορικές ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου με ιστορία πολλών "μαχών" στους αγωνιστικούς χώρους. Το απόγευμα της Κυριακής επαληθεύτηκαν οι υποψίες όπως και η σιγουριά όλων ότι ο καλός ΧΑΝΔΡΙΝΑΙΚΟΣ μπορεί να κερδίσει παραπάνω από έναν αντιπάλους σε ένα 90λεπτο.
 Το ματς ξεκίνησε με την Μεθώνη να πιέζει χωρίς να μπορεί να αξιοποιήσει την υπεροχή της. Το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα αναχαίτιζε τις επιθέσεις των φιλοξενουμένων είτε εύκολα είτε δύσκολα είτε με την βοήθεια του δοκαριού όπως σε μια ανύποπτη σέντρα που η μπάλα με την βοήθεια του αέρα πήρε περίεργη τροχιά. Η ομάδα μας και πάλι θα μπορούσε να έχει πετύχει ένα τέρμα όταν σε μοναδική του ασίστ του Κωνσταντινίδη ο Καραμπάτσος δεν ευστόχησε στο τετ-α-τετ.
 Έτσι το ημίχρονο έληξε με 0-0 και τις δύο ομάδες να έρχονται απ την ανάπαυλα έτοιμες για ένα χορταστικό δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα μας στάθηκε άτυχη όταν αδυνατώντας να απομακρύνει την μπάλα απ την περιοχή της δέχτηκε τo γκολ. Ο Διαμάντης με ένα φανταστικό σουτ σε εκτέλεση φάουλ έβαλε φωτιά στην καυτή έδρα της Μεθώνης με το γκολ που πέτυχε και την ισοφάριση.  Το πάθος για την νίκη όλων στο στρατόπεδο του Χανδριναϊκού, οι ύβρεις και οι προκλήσεις της κερκίδας καθώς και η άδικη ήττα του πρώτου γύρου λειτούργησαν θετικά και αφυπνιστικά για την ομάδα μας. Δύο γκολ με τον συνήθη ύποπτο Καραμπάτσο ,να εκμεταλλεύεται ασθενή απέκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και να κρεμάει τον αντίπαλο με ψιλοκρεμαστό σουτ, έδωσαν τη νίκη στην ομάδα μας. Ένα γκολ των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στην έκβαση του ματς.
 Η ομάδα μας χαροποίησε τους φιλάθλους της που ακολούθησαν πιστά την ομάδα σε μία αφιλόξενη έδρα. Ικανοποίησε όσους βρίσκονται δίπλα της αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό. Δεν μπλέχτηκε σε παιχνίδια εντυπώσεων και κέρδισε ΚΑΙ έναν διαιτητή που νόμιζε ότι η σφυρίχτρα είναι ένα αποκριάτικο παιχνίδι και με αυτή πήγε να παίξει με τα νεύρα των παιχτών της ομάδας μας. Με αυτή τη νίκη απέδειξε μέσα στο γήπεδο την ποιοτική της ανωτερότητα σε όλους τους τομείς.





Ταυτότητα του ματς
Γήπεδο: Μεθώνης
Διαιτητής: Ζαρακοβίτης
Βοηθοί: Τσουκάλη, Λαμπίρης
Συνθέσεις
Α.Ο. Μεθώνης (Βλαχόγιαννης): Μίντζηρας, Τζεμάλη, Παρασκευόπουλος, Λίγγρης, Παυλόγιαννης, Τρυφωνόπουλος (68' Καραγλάνης), Ηλιόπουλος, Κοτσίρης, Κόσοβα, Τσέρτος, Νικολόπουλος
Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):Σιαμέλης,Στραβάκος (46' Λύρας), Διαμάντης, Σεφεράσι ,Τσακαλάκος, Παυλής, Καραμπάτσος Ν., Θερριός, , Λαμπίρης(87' Ράλλης), Κωνσταντινίδης (89' Μιχαλόπουλος)




Σκόρερ: Κόσοβα, Νικολόπουλος - Διαμάντης, Καραμπάτσος Ν.(2)