Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

21η αγωνιστική




Εκτός έδρας ΝΙΚΗ με ανατροπή



 Ο Χανδριναϊκός παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στην Καλαμάτα στο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Βέργας. Όμως δεν πτοήθηκε και με μία μάγκικη εμφάνιση απέδρασε με 1-2....
 Η ομάδα μας παρατάχθηκε με πολλές απουσίες καθώς ήταν τιμωρημένοι οι Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης και τραυματισμένοι οι Καρνέζης, Νικητόπουλος Π., Μιχαλόπουλος και απουσίασαν για επαγγελματικούς λόγους οι Ράλλης και Ντενίς. Όπως καταλαβαίνει κανείς υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στο έμψυχο δυναμικό. Όσοι αγωνίστηκαν όμως έκανα ότι μπορούσαν για να μην φανούν οι απουσίες. Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει τη πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργεί με λίγο ανορθόδοξα τελειώματα όμως. Οι παίχτες του Χανδριναϊκού άλλαζαν όμορφα τη μπάλα σε όλες τις γραμμές του γηπέδου αλλά δεν έφταναν σωστά στη τελική ενέργεια. Η Βέργα ευτύχησε να προηγηθεί με ένα γκολ που προήλθε από ωραίο σουτ εκτός περιοχής ύστερα από αμυντική δυσλειτουργία. Στο διάστημα που επέμεινε δεν κατάφερε η ομάδα μας να μειώσει και έτσι πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0. Ο Χανδριναϊκός όμως δεν παραδόθηκε και πέτυχε 2γκολ με τον συνήθη ύποπτο Καραμπάτσο Ν. Στο πρώτο το κανόνι της ομάδας μας αξιοποίησε την ασίστ του Καραθανάση και στο δεύτερο του Σεφεράσι και με έναν περιπετειώδη τρόπο σκόραρε. Εκεί η Βεργα άρχισε να πιέζει περισσότερο αλλά οι φανταστικές επεμβάσεις του Σιαμέλη που ήταν σε ένα ακόμα ματς πάρα πολύ καλός και η σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας αποσόβησαν τους όποιους κινδύνους. Το υπέρ μας σκορ διατηρήθηκε και η ομάδα έφυγε νικήτρια απ τον αγωνιστικό χώρο.
 Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας πλησίασε ακόμα περισσότερο την ομάδα της Μεθώνης και την ερχόμενη αγωνιστική θα γίνει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Επίσης και σε αυτό το ματς η ομάδα τύγχανε της υποστήριξης αρκετών φιλάθλων της, τους οποίους και χαροποίησε με αυτή την εμφάνισή της. Τέλος η ομάδα θα ήθελα να ευχηθεί καλή στρατιωτική θητεία στον Νικητόπουλο Β. και ταχεία ανάρρωση στο πιο πιστό στρατιώτη της, τον Μιχαλόπουλο Α., που τραυματίστηκε από υπέρμετρο ζήλο στη προπόνηση.

Μιχαλόπουλος-τραυματίας




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Δημοτικό "Παναγιώτης Μπαχράμης
Διαιτητής: Σακκάς
Βοηθοί: Μακρής, Τσίρμπας

Συνθέσεις


Α.Ο. Βέργας: Παντελιδάκης, Πανταζής Ε.(76' Αναγνωστόπουλος), Αλεξανδρής, Κοκάλας, Μέτζας. Σαμιώτης,   Διονυσόπουλος, Κουρκούτας (58' Καραμπάγιας), Φιλανδριανός, Παπαγιαννόπουλος, Μούντανος




Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας Δημ.):Σιαμέλης, Τσακαλάκος, Θερριός Λ., Λαμπίρης (90' Θερριός Κ.), Διαμάντης, Νικητόπουλος Β. (46' Καραθανάσης) , Λύρας, Παυλής, Στραβάκος, Σεφεράσι (88' Καραμπάτσος Γ.), Καραμπάτσος Ν.



Σκόρερ:    12' Μέτζας -  54',59' Καραμπάτσος