Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

μεταγραφικά νέα και σχεδιασμός



‘’ Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας ’’

        Η διοίκηση του Χανδριναϊκού μαζί με τον προπονητή Δημήτρη Λίτσα, βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες σε συζητήσεις με το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, αλλά και με νέους ποδοσφαιριστές που θα προστεθούν στο έμψυχο υλικό, ώστε να κριθεί ποιοι θα συμμετέχουν τελικά στο φετινό ρόστερ της ομάδας. 
       Οι μεταγραφές που πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα είναι:

    α) ο Ηλίας Φλέσσας ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος, αγωνίζεται ως μέσος και θα δώσει δύναμη και ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Α.Ο. Φυτείας, Ομόνοια, Εράνη, Φαραί, Αβία, Ολυμπιακό Καλ., Κορώνη κ.α.

                  

   
     β) Ο Γιώργος Σκουφάκης ο οποίος αγωνίζεται σε όλη την δεξιά πλευρά με την ίδια ευκολία, και θα δώσει εκτός από πολλές λύσεις στον προπονητή του, και πολύ ταχύτητα σε όλη την πλευρά. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Μιλτιάδη, Δώριο, Χώρα, Ολυμπ. Ανάληψης, Απόλλωνα, Πανθουριακό.

                                          
                         

      Καλωσορίζουμε και τους δυο στην οικογένεια του Χανδριναϊκού, τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.  

     Οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στο ρόστερ, όπου εκτός από τους 9 πιτσιρικάδες που θα ακολουθήσουν και φέτος την ομάδα, εκεί θα συναντήσουν και 4 έμπειρους που έχουν ήδη ανανεώσει για την φετινή σεζόν. Αυτοί είναι:
1)    Ο επιθετικός Βασίλης Γιάνναρης
2)    Ο αμυντικός μέσος Ηλίας Δαρσακλής
3)    Ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Κολοκάθης
4)    Και ο τερματοφύλακας Σπύρος Λύσσαρης

     Οι συζητήσεις συνεχίζονται με όλους ώστε στις 26 Αυγούστου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας να έχει ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ της ομάδας.