Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



‘Στο ίδιο έργο θεατές’’


ΗΡΑΚΛΗΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ   2-1 (5η αγωνιστική)

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Σπερχογείας

Συνθέση: ΛΥΣΣΑΡΗΣ, Καρλής (79’ Δαρσακλής), Κοντός Φ., Μαρκολέφας, ΓΕΡΜΑΝΗΣ, ΜΠΟΥΝΤΑΣ, Ράτσεβ (88’ Σαχινάϊ Κλ), ΜΕΜΟΥΣΑΪ, Γιάνναρης (65’ Κοντός Θ.), Σαχινάϊ, Καραμπάτσος (65’ Σταματελόπουλος)
  

      Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά μετά τα περσινά επεισόδια στην Καλαμάτα, και απέδειξαν ότι όλα αυτά ήταν μια κακή παρένθεση και για τους δυο συλλόγους. Όλα κύλησαν ομαλά από την άφιξη μέχρι την αποχώρηση, καθώς και στον αγωνιστικό χώρο, όλα ήταν σε αθλητικά πλαίσια.    Αυτό ήταν το θετικό για την ομάδα μας, γιατί στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας ήταν μια από τα ίδια. Πολύ κακή στο πρώτο ημίχρονο, και καλύτερη στο δεύτερο, χωρίς όμως να φτάνει αυτό, και φύγαμε με άδεια τα χέρια από την Σπερχογεία χωρίς βαθμό, μιας και χάσαμε δίκαια με 2-1 από τον Ηρακλή Καλαμάτας.
     Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν αλλού για αλλού, δίνοντας δικαίωμα στον Ηρακλή να κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο, και να κάνει τουλάχιστον εφτά τελικές, με τις δυο να μετουσιώνονται σε γκολ. Στο 11’ ο Μαρκολέφας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον επιθετικό του Ηρακλή, με τον διαιτητή να σφυρίζει δικαίως πέναλτι, το οποίο μετέτρεψαν σε γκολ. Ο Ηρακλής έχανε την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, με τον Λύσσαρη να κρατάει όσο μπορεί μέχρι το 33’, όπου ο Ηρακλής έβαλε και δεύτερο γκολ, όταν ο επιθετικός τους βγήκε στην πλάτη της ομάδας μας, πλάσαρε στην κίνηση και έκανε το 2-0. Ο Χανδριναϊκός είχε δυο μόλις τελικές οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες από τους επιθετικούς μας. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο το οποίο ήταν μια επανάληψη των περισσότερων πρώτων ημιχρόνων που κάνει η ομάδα μας, τραγικών.

     Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανιστήκαμε καλύτεροι και πιο αποφασιστικοί, ισορροπήσαμε το παιχνίδι, και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Βέβαια και ο Ηρακλής έχανε και αυτός ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά ξανά ο Λύσσαρης και ο Γερμάνης ήταν εκεί και αποσοβούσαν το γκολ. Στο 70’ η πίεση του Χανδριναϊκού απέδωσε καρπούς, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Μπουντά στο ύψος της περιοχής, και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή, μειώνοντας σε 2-1. Στα επόμενα λεπτά όλα ήταν ανοιχτά, αφού η ομάδα πίεζε για ακόμη ένα γκολ και ο Ηρακλής με αντεπιθέσεις ήταν επικίνδυνος να τελειώσει το παιχνίδι. Τίποτα άλλο τελικά δεν έγινε, με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει την ομάδα μας να μην παίρνει βαθμό από αυτό το παιχνίδι, και να μένει για άλλο ένα παιχνίδι με άδεια χέρια.
     Σίγουρα προπονητής και παίχτες πρέπει να βρουν τι συμβαίνει στην ομάδα στο πρώτο ημίχρονο και εμφανίζεται έκτος τόπου και χρόνου, με αποτέλεσμα να τρέχουν και να μην φτάνουν στο δεύτερο, όπου σε όλα τα παιχνίδια είμαστε καλύτεροι, αλλά κυνηγάμε το σκορ.
    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ηρακλή Καλαμάτας για την φιλοξενία, και δεσμευόμαστε να την ανταποδώσουμε στην έδρα μας ανάλογα.
    Ο επόμενος αγώνας είναι με την Κορώνη στο Βλαχόπουλο στο Σαββάτο 10/11/2018 και ώρα 3:00 μ.μ. . Αυτός είναι και ο τελευταίος που θα δώσουμε εκεί μιας τελειώνει η τιμωρία μας των 4 αγωνιστικών μακριά από την έδρα μας.
    Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να αναστρέψουμε το κλίμα και να φανούμε αντάξιοι της αξίας μας και της ιστορίας του Χανδριναϊκού.