Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
      Ο  ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα  ‘’ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ’’ στην πόλη της Καλαμάτας ανακοινώνει τα εξής:
     Σεβόμαστε την αντίπαλη ομάδα της Καλαμάτας και αποτελεί τιμή για εμάς που θα αγωνιστούμε απέναντί της στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου. Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ είναι η ιστορική ομάδα του Νομού μας και για εμάς πάντα αποτελεί παράδειγμα. Οφείλουμε όμως να αναφέρουμε και να επισημάνουμε τα παρακάτω:

1). Ουδεμία νόμιμη κλήρωση έγινε που να ορίσει αντιπάλους τις ομάδες μας, ούτε και τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ μπήκε εκπρόθεσμα στο κύπελλο Μεσσηνίας 12 ημέρες μετά την κλήρωση του κυπέλλου, στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΜΕΣ. χωρίς να ενημερωθεί καμία ομάδα που συμμετείχε στο κύπελλο, στην κατά τα άλλα ‘’ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ’’, και φυσικά γηπεδούχος.  








2). Ορίστηκε διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα ο άνθρωπος ο οποίος κατά την περσινή σεζόν αποδεδειγμένα και εμμέσως ομολογημένα μας αδίκησε, συντάσσοντας ένα ψευδή και κατάπτυστο  Φ.Α. με σκοπό μόνο να μας διαλύσει. Με έγγραφα, βίντεο και φωτογραφίες να μας δικαιώνουν, η τότε Πειθαρχική Επιτροπή να μας αθώωσε πανηγυρικά.  Ζητήσαμε την ΔΙΑ ΒΙΟΥ εξαίρεσή από τους αγώνες της ομάδας μας ,με έγγραφο που σας παραθέτουμε, κάτι που έγινε δεκτό από την τότε διοργανώτρια Αρχή. Η σημερινή επιτροπή διαιτησίας παρ όλο που της το υπενθυμίσαμε σήμερα, σφυρίζει αδιάφορα και δεν επιθυμεί την αλλαγή του κυρίου Κουτσαναστάση όπως της ζητήσαμε.


     Σας δηλώνουμε ότι:
      Ότι η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους υπηρεσίες, και ότι εμείς ουδεμία ένσταση θα υποβάλουμε ως έχουμε δικαίωμα και θα αγωνιστούμε κανονικά σε αυτό τον ιστορικό για την ομάδα μας αγώνα. Δε φοβόμαστε τον αντίπαλο μας, τον σεβόμαστε και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί δίκαια μέσα στο γήπεδό της.
      Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς που είτε σκοπίμως, είτε από άγνοια, θέτουν σε κίνδυνο ιστορικά σωματεία, με τις περίεργες αποφάσεις τους.
     Ο ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. δεν θα γίνει Ιφιγένεια στα χέρια κανενός.
                                                                                      
                                        ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ 11/9/2018
                                                   Εκ του Δ.Σ.