Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2017-18



‘’ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΛΟ’’


Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ  0-2
9η αγωνιστική Α1 κατηγορίας
Γήπεδο Γαργαλιάνων
ΣΥΝΘΕΣΗ: Νικητόπουλος, Κατσιγιάννης, Καρλής (Κλαρίδας 78’), Κοντός Φ., Ζούζουλας, Ράτσεβ, Μπουντάς, Μεμουσάϊ, Σαχινάϊ (Μεμά 86’), Κοντός Θ. (Καλδής 75’), Καρούμπας (Μηλιώνης 90’)

       Το Σαββάτο για την 9η αγωνιστική η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από την Α.Ε. Γαργαλιάνων και πιάνοντας καταπληκτική απόδοση έφυγε με διπλό μέσα από τους Γαργαλιάνους, με το τελικό 0-2 να μοιάζει πολύ φτωχό, μπροστά στη σωρεία ευκαιριών που χάσαμε.
       Στο ξεκίνημα του αγώνα η Α.Ε. Γαργαλιάνων μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, κάνοντας και δυο φάσεις μέσα σε λίγα λεπτά, μια κεφαλιά από πλεονεκτική θέση και ένα σουτ από το ύψος της περιοχής, και τα δυο να μην ανησυχούν τον Νικητόπουλο. Από εκεί και πέρα είχαμε παράσταση για ένα ρόλο, με την ομάδα μας να πιέζουν πολύ την Α.Ε.Γ. και να χάνουν την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη. Στο 10’ ο Ορέστης Σαχινάϊ εκτέλεσε απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Την εκτέλεση του κόρνερ την ανέλαβε ο Καρούμπας, με την μπάλα να πηγαίνει απευθείας μέσα, και τους αμυντικούς της Α.Ε.Γ. να διώχνουν μακριά αφού η μπάλα χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 18’ ο Καρούμπας έβγαλε συρτή σέντρα από δεξιά, με τον Ορέστη Σαχινάϊ να πετάγεται στην κίνηση και με πλάσε να ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας σε 0-1. Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό, με τους Κοντό Θ., Καρούμπα, Σαχινάϊ, Ράτσεβ να κάνουν ότι θέλουν στην άμυνα της Α.Ε.Γ., αλλά να μην τελειώνουν σωστά τις φάσεις και να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το εύθραυστο 0-1.
        Στο δεύτερο ημίχρονο σίγουρα περιμέναμε αντίδραση από την Α.Ε.Γ., αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ, με τους αμυντικούς του Χανδριναϊκού να περνάνε ένα εύκολο απόγευμα, και τους επιθετικούς να κάνουν πάρτι στην επίθεση. Με τον Καρούμπα να κάνει άνω κάτω τους αμυντικούς, το δεύτερο γκολ ήταν θέμα χρόνου, όμως ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Γ. τους κρατούσε μέσα στο παιχνίδι. Στο 60’ είχαμε κι άλλο δοκάρι με τον Καρούμπα, όταν από κόρνερ η μπάλα χτύπησε στο πρώτο κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ. Στο 66’ ξανά ο Καρούμπας ελίχθηκε μέσα στην περιοχή με το σουτ που επιχείρησε να περνάει ξυστά από την συμβολή των δοκαριών. Τελικά την λύση έδωσε ο Ράτσεβ στο 70’, όταν απέφυγε με κοφτή ντρίπλα τον αμυντικό στο ύψος της περιοχής και με δυνατό ευθύβολο σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό (Γ) της Α.Ε.Γ. κάνοντας το 0-2. Στο 80’ ο Καρούμπας έχασε κι άλλη ευκαιρία με σουτ μέσα από την περιοχή με τον τερματοφύλακα να του λέει όχι. Στο 84’ ο Καλδής που είχε περάσει στο παιχνίδι, λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, όταν ο Ράτσεβ τον βρήκε στη γωνία της μικρής περιοχής, με τον Καλδή να πιάνει μονοκόμματο γυριστό σουτ, και τον τερματοφύλακα της Α.Ε.Γ. να κάνει την απόκρουση του αγώνα. Τα επόμενα λεπτά με την Α.Ε.Γ. απογοητευμένη ο Χανδριναϊκός έριξε τις στροφές, και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του παιχνιδιού. Έτσι η ομάδα μας έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από μια δύσκολη έδρα, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα.
       Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι το οποίο με τους χειρισμούς από το πάγκο και ποδοσφαιρική ωριμότητα των παιχτών, είχε θετικό αποτέλεσμα.
       Συγχαρητήρια σε όλους για την πειστική εμφάνιση της ομάδας, όμως για να έχει αξία το διπλό επιβάλλεται να νικήσουμε στον επόμενο αγώνα την Ανάληψη στην έδρα μας, καθώς θα ανέβουμε πολλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα, και θα απομακρυνθούμε από τις τελευταίες επικίνδυνες θέσεις.