Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ανασκόπηση αγων. περ. 2012-13


 
 
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΓΩΝ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-13
 
 
 
 
 


ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Π.  Αποτελεί έναν παίκτη βαρόμετρο για την ομάδα μας. Σταθερός στη μεγαλύτερη διάρκεια της κούρσας του πρωταθλήματος απέδειξε γιατί δικαίως θεωρείται ένας απ τους καλύτερους τερματοφύλακες των τοπικών πρωταθλημάτων.

ΠΑΥΛΗΣ.Ν   Στο 4ο χρόνο παρουσίας τους στην ομάδα την πονάει όσο λίγοι. Αγωνίστηκε με πάθος και αποτέλεσε ένα πολύ-εργαλείο στα χέρια του προπονητή μας είτε ως αμυντικός στυλοβάτης είτε ως μια έξτρα λύση στα χαφ.

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ.Δ  Έδεσε γρήγορα με την ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Βοήθησε τα μέγιστα στην ισχυροποίηση της άμυνας και έβγαινε νικητής στις περισσότερες μονομαχίες.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ.Κ Ο «Κωστάκης» μεγάλωσε… Χαλιναγωγώντας το υπάρχον πάθος και το δυναμισμό προς το δικό του συμφέρον αλλά και του συνόλου μπορεί να εξελιχθεί σε παίχτη που θα αφήσει το στίγμα του στο τοπικό ποδόσφαιρο καθώς ούτε σωματικά ούτε τεχνικά υστερεί.

ΝTΕΝΙΣ.Ι  Εργάτης σε όλα τα ματς. Εξαιρετική τεχνική, άπειρα χιλιόμετρα ακούραστα και χωρίς παράπονα και φέτος από τον αμυντικό της ομάδας μας.

ΚΟΤΙ Κ.  Δεν χρειάζονται συστάσεις για μια αξία των γηπέδων της κατηγορίας. Απλά την επιβεβαίωσε αγωνιζόμενος με πάθος και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος.

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Στ. Ο ηγέτης της ομάδας μας στα χαφ. Η απόδοση του ήταν βαρόμετρο για όλη την ομάδα. Στην καλή του μέρα κατέστρεφε το παιχνίδι των αντιπάλων και οργάνωνε άψογα το δικό μας. Ενίοτε σκόραρε…. Τι άλλο να ζητήσεις???

ΘΕΡΡΙΟΣ Λ. Ο αρχηγός της ομάδας μας παρουσιάστηκε λίγο κουρασμένος φέτος ύστερα από τις συνεχόμενες χρονιές που δέσποζε στο κέντρο της ομάδας μας. Πρόσφερε τα μέγιστα δίπλα στον Ηλιόπουλο και αποτελούσε την ήρεμη δύναμη στο παιχνίδι μας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Γ.  Στην καλή του μέρα μπορούσε να διαλύσει κάθε αμυντικό σύστημα των αντιπάλων. Αποτέλεσε σε μεγάλο μέρος του 2ου γύρου και τον κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών λόγω τραυματισμών του Καραμπάτσου. Πρόσφερε γκολ και ασίστ με την πολύτιμη εμπειρία του.

ΚΟΝΤΟΣ Θ.  Το μέλλον ανήκει στο πιτσιρικά μας. Ο Θάνος στην παρθενική του χρονιά πρόσφερε 10 γκολ, όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές, ωραίες ενέργειες και ο ίδιος γέμισε εμπειρίες για τις επόμενες σεζόν.

ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ Ν.  Πέρσι έβαλε 25 γκολ και αποτέλεσε το κανόνι της Β τοπικής. Φέτος οι τραυματισμού και οι κάρτες τον κράτησαν μακριά απ αυτές τις επιδόσεις. Τα νεύρα του και η κακή κατάσταση για το επίπεδο του δεν τον άφησαν να προσφέρει όσα πραγματικά μπορεί στην ομάδα μας. Ελπίζουμε ότι την επόμενη χρονιά θα κεράσει τις αντίπαλες άμυνες και τα χρωστούμενα της φετινής….

ΝΙΚΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Β. Πολύτιμη προσθήκη στους λίγους αγώνες που κατάφερε να αγωνιστεί λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Έδωσε δύναμη, ταχύτητα και πάθος. Πλέον διαθέτει και εμπειρία και η θέση στην 11αδα ήρθε μάλλον φυσιολογικά…

ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ Β. Πολύτιμες βοήθειες σε λίγα ματς και απ τον Βασίλη που αφού υπηρέτησε πιστά και με επιτυχία την ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, συνέχισε για να υπηρετήσει και την πατρίδα. Καλή θητεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας.

ΛΥΡΑΣ ΧΡ. Στην τελευταία του ίσως χρονιά (πριν τη φοιτητική ζωή..) παρουσιάστηκε καλύτερος από κάθε φορά. Δυναμικός, με σωστές τοποθετήσεις, αγωνιζόμενος με πολλές αντοχές αν και αδυνατούσε να παρακολουθεί όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων.

ΛΥΡΑΣ ΣT. Άλλος ένας παίχτης απ τις ακαδημίες που βοήθησε όποτε χρειάστηκε την ομάδα μας… καλή τεχνική και δύναμη αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.


ΛΥΡΑΣ Ι. Ο μικρός πήρε ευκαιρίες, έδειξε ποδοσφαιρικό θράσος και της αξιοποίησε στο έπακρο. Το μέλλον του ανήκει…

ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗΣ Ν. Ένας δυνατός παίχτης, με σωστή συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου που πιστοποίησε και αυτός την πολύ καλή δουλειά που έγινε στις ακαδημίες. Αν δουλέψει και παραμείνει το ίδιο σοβαρός το μέλλον του ανήκει…

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Α. Ότι και να πεις είναι λίγο για τον δυναμικό αμυντικό της ομάδας μας. Ψυχή της ομάδας εκτός αλλά και κάποιες φορές εντός αγωνιστικού χώρου. Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής με προσήλωση επαγγελματία…

ΚΟΛΟΚΑΘΗΣ Π.  Παρόλο που δεν αγωνίστηκε, βελτιώθηκε αρκετά… Δουλεύει αρκετά στις προπονήσεις και οι ευκαιρίες δεν θα αργήσουν να έρθουν.

ΡΑΛΛΗΣ ΧΡ. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί... Αμυντικός μαχητής αλλά και υπόδειγμα συμπεριφοράς για τους νεότερους παίχτες της ομάδας μας. Οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αλλά και η αγάπη του για την ομάδα τον κρατούν κοντά μας...








ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ. Εμπειρία στο τοπικό ποδόσφαιρο... Φέτος αγωνίστηκε λιγότερο από κάθε άλλη χρονιά... όταν χρειάστηκε προσέφερε τα μέγιστα καθώς η ποιότητα και η ποδοσφαιρική εξυπνάδα ξεχειλίζουν...









ΣΙΑΜΕΛΗΣ Κ. Ο ρόλος του φέτος ήταν μειωμένος λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων καθώς διαμένει μόνιμα στην Αθήνα. Αυτό δεν αναιρεί ότι όταν η ομάδα χρειάστηκε την πολύτιμη παρουσία του κάτω απ τα γκολποστ δεν δήλωσε παρών... Υπερασπιζόμενος με σοβαρότητα την εστία της ομάδας μας, μετέδωσε εμπειρία και σωστό προσανατολισμό εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων...