Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

6η αγωνιστική






ΝΤΕΡΜΠΙ.....ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ



 Δύο ομάδες με καλή μέχρι τώρα πορεία αναμετρήθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Σουληναρίου. Νικήτρια αναδείχθηκε η εμπειρότεροι, δυνατότερη και πιο σωστή τακτικά δηλαδή η ομάδα μας. Σ ένα δυνατό ντέρμπι το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα είχε καθολική υπεροχή και υπέταξε τον Α.Ο. Στενωσιάς.
 Μόλις στο 5ο λεπτό με δράστη τον Κοντό που πλάσαρε μόλις άουτ η ομάδα μας έδειξε τις άδιαπραγμάτευτες προθέσεις της για τον τελικό νικητή. Ο Καραμπάτσος στο 10' δεν κατάφερε να προλάβει το τερματοφύλακα αλλά ο Κατσιγιάννης έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα μας στο 20' με κεφαλιά ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Κωνσταντινίδης. Ο οποίος υποχρέωσε σε αυτογκόλ τον ανήμπορο να απομακρύνει Ρηγόπουλο στο 37'. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο ίδιος παίχτης λίγο έλειψε να χριστεί και σκόρερ. Στην επανάληψη κάποια σημάδια χαλαρότητας έκαναν την εμφάνιση τους και η Στενωσιά κέρδισε πέναλτι με τον Σεφεράσι Β. στο ρόλο του εκτελεστή. Ο ρόλος του σωτήρα της εστίας της ομάδας μας ανήκε για ακόμα μια φορά στον Νικητόπουλο Π. που με φανταστική εκτίναξη αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα μας. Στο σημείο αυτό οι παίχτες μας ξύπνησαν απ τον ολιγόλεπτο λήθαργο και ανέβασαν την απόδοσή τους χάνοντας πολλές ευκαιρίες, κυρίως η επιθετική τριάδα. Στο 89' ο Ηλιόπουλος άλλαξε με το Καραμπάτσο ρόλους (εκτελεστή-δημιουργού) και χρίστηκε σκόρερ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας μας.
 Το τέλος του ματς βρήκε το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα να πανηγυρίζει και τους 200 περίπου φιλάθλους μας να χαίρονται με το θέαμα που παρουσίασαν οι παίχτες στον αγωνιστικό χώρο. Η διοίκηση απέδειξε την έμπρακτη στήριξη στην ομάδα αλλά και την άρτια οργάνωση της.





Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Μπλάνας
Βοηθοί: Ζαρακοβίτης, Ρέκκας


Συνθέσεις




Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  ΝικητόπουλοςΛύρας  Κατσιγιάννης, Ντενίς (Καραταράκης), Παυλής, Καραμπάτσος Ν. (91' Λύρας Ι.), Θερριός, Ηλιόπουλος, Κοντός , Κότι, Κωνσταντινίδης (90' Μιχαλόπουλος)


Α.Ο. Στενωσιάς :  Καραγλάνης, Ηλιόπουλος, Ρηγόπουλος, Χρόνης, Κωστόπουλος, Καλογερόπουλος Αρ., Καλογερόπουλος Γ., Σεφεράσι, Νικολακόπουλος Ι., Νικολακόπουλος Κ., Λυμπερόπουλος


Σκόρερ: 20' Κατσιγιάννης, 37'  Ρηγόπουλος (Αυτ.), 89' Ηλιόπουλος