Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

8η αγωνιστική



ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ

  Αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου στο γήπεδο του  Σουληναρίου απ τον Χανδριναϊκό που με την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα με 7 γκολ έχει πλέον την πιο παραγωγική επίθεση. Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που απλοποίησε η ανωτερότητα της δικής μας ομάδας.Το τελικό 7-1 δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης των παραπάνω.
 To παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί αρκετές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Αρκετά κεφάτος στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε ο Σεφεράσι αλλά και άτυχος στην τελική ενέργεια. Το πρώτο γκολ προήλθε από συνδυασμό μεταξύ των παιχτών του Χανδριναϊκού, πλασέ του Κωνσταντινίδη, απόκρουση πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς της Βέργας και εύστοχο πλασέ του Καραμπάτσου μέσα απ την περιοχή. Γρήγορα γρήγορα ο Κωνσταντινίδης με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας και έδιωξε το άγχος. Στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα μπήκε ακόμα πιο αποφασισμένο και με ωραίους συνδυασμούς πέτυχε δύο όμορφα γκολ με τον Καραμπάτσο να πετυχαίνει δεύτερο συνεχόμενο χατ -τρικ. Μια πραγματικά σπουδαία επίδοση που αποδεικνύει την προσήλωση του επιθετικού του Χανδριναϊκού στον εκτελεστικό του ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας αλλά και της σωστής τροφοδότησης του απ τους συμπαίκτες του. Τα βάσανα της ομάδας της Βέργας γιγαντώθηκαν όταν μετά τη προσωρινή μείωση του σκορ στο 48' ύστερα από λάθος συνεννόηση στην άμυνα ,αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας τους καθότι μπλόκαρε τη μπάλα εκτός περιοχής με τα χέρια. Η ομάδας μας εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση των αντιπάλων και πέτυχε 3πολύ γρήγορα τέρματα. Αρχικά στο 54' ο Κωνσταντινίδης σούταρε εύστοχα απ την γωνία της περιοχής, ο Σεφεράσι πέτυχε ένα όμορφο γκολ με πλασέ στο αριστερό γάμμα της εστίας της Βέργας και ο Καραμπάτσος τροφοδότησε το Σεφεράσι να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Η ομάδα μας συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει άλλο ένα τέρμα όταν το πλασέ που επιχείρησε ο Νικητόπουλος Β. προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα πέρασε μόλις άουτ.
 Έτσι η ομάδα πρόσθεσε άλλη μια νίκη στο φετινό απολογισμό της,άλλη μια καλή εμφάνιση και έδειξε ότι η έδρα της θα είναι ένα πραγματικά δύσβατο μονοπάτι για όποιον προσπαθήσει να περάσει από εκεί αλώβητος. Επίσης αποζημίωσε τους ηρωικούς φιλάθλους της που υπέμειναν για 2ώρες περίπου το δριμύ ψύχος και παρακολούθησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών εντός αγωνιστικού χώρου.


Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Τουρλομούσης
Βοηθοί: Μακρής, Ταβουλαρέας

Συνθέσεις


 
Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας Δημ.):Νικητόπουλος Π., Τσακαλάκος, Θερριός, Λαμπίρης, Διαμάντης, Ντενίς, Μιχαλόπουλος, Παυλής, Κωσταντινίδης (65' Νικητόπουλος), Σεφεράσι, Καραμπάτσος Ν.(79' Αποστολόπουλος) 

Α.Ο. Βέργας: Νικολής, Πανταζής Ε.(88' Αλεξανδρής), Κοκάλας, Λιανός, Κολοκάθης Σαμιώτης, Μαυριτσάκης, Αναγνωστόπουλος(64' Ξινός), Κομπότης, Πανταζής Γ., Διονυσόπουλος(48' Κουρκούτας)


Σκόρερ:    20',46',47' Καραμπάτσος Ν., 22',54' Κωνσταντινίδης,55',57' Σεφεράσι - 48' Πανταζής Γ.