Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Κύπελο2018_1ηΦαση_Επαναληπτικός


‘’ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΧΑΛΑΡΑ’’

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 0-0
Β’ φάση κυπέλλου Μεσσηνίας (2ος αγώνας)
Ενωσιακό Γήπεδο (Κορδίας)
ΣΥΝΘΕΣΗ: Λύσσαρης, Γερμάνης, Μαρκολέφας, Καρλής, Κοντός Φ.(76’Σαχινάϊ Κλ.), Ράτσεβ (68’ Μηλιώνης), Μεμουσάϊ, Μπουντάς, Σαχινάϊ Ορ. (86’ Γκότσης), Κοντός Αθαν., Καραμπάτσος.



       Στον επαναληπτικό αγώνα με την Α.Ε. Αβίας για το κύπελλο στην Καλαμάτα ο Χανδριναϊκός δεν χρειάστηκε να πιεστεί πολύ, και έχοντας σκορ ασφαλείας από τον πρώτο αγώνα, απέσπασε λευκή ισοπαλία 0-0, που τον οδήγησε στην επόμενη φάση του θεσμού.
       Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δυο ομάδες να κινούνται σε χαμηλό ρυθμό και οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες να είναι μετρημένες. Η ομάδα μας είχε καλό το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο όπου και έχασε 4 ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ, όμως οι Καραμπάτσος, Κοντός Θανάσης και Σαχινάϊ Ορέστης να μην τελειώνουν αποτελεσματικά τις φάσεις. Στο 25’ η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Θανάση Κοντού, με τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι. Η Αβία έχασε και αυτή δυο ευκαιρίες, αλλά ο Λύσσαρης και ο Καρλής, έσωσαν την τελευταία στιγμή την παραβίαση του τέρματος μας. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με την μπάλα να παίζεται κυρίως στο κέντρο, και μέχρι το ημίχρονο να μην σημειώνεται καμία αξιόλογη φάση και για τις δυο ομάδες. Έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια ισόπαλοι 0-0.
      Στο δεύτερο ημίχρονο η Αβία μπήκε πιο δυνατά και είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να έχει κάποια κλασσική ευκαιρία, μιας και η ομάδας στο ανασταλτικό κομμάτι πήρε άριστα. Στο 47’ η Αβία ζήτησε και αυτή πέναλτι σε ανατροπή του επιθετικού τους, με τον διαιτητή να λέει και σε αυτούς όχι. Μετά το 70’ ο ρυθμός έπεσε πολύ με τα πόδια όλων των ποδοσφαιριστών να είναι βαριά, και με τις δυο ομάδες να κάνουν αλλαγές, η Αβία αποδέχτηκε τον αποκλεισμό της και ο Χανδριναϊκός έκανε συντήρηση δυνάμεων. Προς το τέλος του αγώνα η  ομάδα μας έχασε δυο-τρις  ευκαιρίες να φύγει με το διπλό, αλλά ξανά ο Μπουντάς, Κοντός και Μεμουσάϊ δεν βρήκαν δίχτυα. Η Αβία έχασε και αυτή μοναδική ευκαιρία για γκολ, αλλά ο Λύσσαρης πραγματοποίησε διπλή απόκρουση, πρώτα σε σουτ από το ύψος της περιοχής και στη συνέχεια σε τετ-α-τετ, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα μας.

    Έτσι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε τίποτα, και ο Χανδριναϊκός με το 0-0 που απέσπασε, πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού, όπου μετά από ‘’αδιαφανή κλήρωση’’ θα αντιμετωπίσει την ΚΑΛΑΜΑΤΑ και μάλιστα στην έδρα της σε αγώνα νοκ-αουτ.
     Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στο προπονητικό τιμ για αυτή την επιτυχία, και ευχόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με την Καλαμάτα και γνωρίζοντας όλοι τον βαθμό δυσκολίας, να το χαρούν και να παλέψουν για την Αξιοπρέπεια και την Ιστορία του Συλλόγου.
     Ο αγώνας για με την Καλαμάτα είναι την Τετάρτη 12/9/2018 στις 5:00 μμ στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στην Καλαμάτα.