Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

14η Αγωνιστική Α1_2016-17

ΛΥΓΙΣΕ ΑΠ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ

      Συνεχίζει να χάνει βαθμούς στην έδρα του ο Χανδριναϊκός, αυτή τη φορά δέχτηκε βαριά ήττα στο τέλος από τον Αίαντα Καλαμάτας με 1-3, και προβλημάτισε άλλη μια φορά με την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο.
      Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά για τον Χανδριναϊκό ως συνήθως, αλλά και οι πιτσιρικάδες του Αίαντα, δεν μάσησαν και αντιπαρέθεσαν δύναμη στη δύναμη της ομάδας μας, με αποτέλεσμα να μην βρίσκουμε εύκολα διαδρόμους προς το τέρμα τους. Το πρώτο μισάωρο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και σε κατοχή και σε φάσεις, με την μπάλα να παίζεται περισσότερο χρόνο στο κέντρο. Ο Αίαντας είχε δυο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, μια στο 10’ και μια στο 18’, αλλά ο Κούρταλης που αντικατέστησε τον άρρωστο Νικητόπουλο, ήταν εκεί και αποσόβησε τα δυο τετ α τετ, με ωραίες ενέργειες. Εμείς πιέσαμε για το γκολ, αλλά Καλδής, Γιάνναρης και Σαχινάϊ, σπατάλησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Έτσι φτάσαμε στο 41’, όταν ο Γιάνναρης τροφοδοτήθηκε μέσα στην περιοχή και με άπιαστο σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα μας. Τα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και πήγαμε στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ.
      Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, και πριν προλάβουν να συμπληρωθούν 2 λεπτά, δεχτήκαμε ένα τραγικό γκολ, από αυτά που συνηθίζουμε να κάνουμε δώρο φέτος στους αντιπάλους, όταν ο Αίαντας κέρδισε πλάγιο στο ύψος της περιοχής, το εκτέλεσαν δυνατά, με τους αμυντικούς μας να ολιγωρούν και άφησαν την μπάλα να σκάσει δυο-τρεις φορές μέσα στην περιοχή, την οποία δέκτης έγινε ο επιθετικός του Αίαντα και από πολύ κοντά ισοφάρισε σε 1-1, με όλη την ομάδα να κοιτάζει αποσβολωμένη για το φτηνό γκολ που δέχτηκε. Η συνέχεια άνηκε στον Αίαντα, ο οποίος είχε την κατοχή της μπάλας και ταλαιπώρησε την ομάδα μας, που φαινόταν να έχει επηρεαστεί από το γκολ που δέχτηκε. Παρόλα αυτά ο Αίαντας ήταν φλύαρος στις ενέργειες του, και δεν απείλησε σε καμία φάση την εστία μας, με τον Κούρταλη να είναι απλός θεατής. Εμείς από την άλλη είχαμε χάσει την σπιρτάδα μας και δεν κάναμε καμία αξιόλογη φάση για να πάρουμε το ματς, και αναλωθήκαμε σε παθητικό ρόλο. Έτσι τα λεπτά περνούσαν και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στην ισοπαλία. Στο 81’ όμως ο Αίαντας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και δεξιά, με τον ποδοσφαιριστή του να εκτελεί απευθείας, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό μας δοκάρι και μετά πήγε μέσα, κάνοντας την ολική ανατροπή με 1-2. Στα λεπτά που απέμειναν βγήκαμε μπροστά στην προσπάθεια μας να ισοφαρίσουμε, και αφού η πίεση στην άμυνα του Αίαντα δεν απέδωσε, στο 87’ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν γρήγορα στην κόντρα και με ωραίες εναλλαγές έφτασαν μέσα στην περιοχή μας και με ψύχραιμο πλασέ ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο με σκορ 1-3. Το παιχνίδι τελείωσε εκεί με το σκορ αυτό να μένει ως το τελευταίο σφύριγμα, και την ομάδα μας να δέχεται άλλη μια ήττα μέσα στην έδρα της.

      Όλοι ήταν σκυθρωποί και προβληματισμένοι από την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο και από το τελικό αποτέλεσμα, και σίγουρα θέλει μεγάλη προσπάθεια από όλους, για να μην έχουμε κλάματα φέτος στο τέλος της χρονιάς.


ΣΥΝΘΕΣΗ: Κούρταλης, Κότι, Μπιλάλι, Μεμουσάι (82’ Καρλής), Λύρας, Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Σαχινάϊ, Καλδής (65’ Κλαρίδας), Γιάνναρης.