Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

11η Αγωνιστική Α1_2016-17

ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ Χ ΜΕ ΠΕΤΑΛΙΔΙ





      Για την 11η αγωνιστική η ομάδα μας φιλοξένησε τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, και παρόλο που βρέθηκε να προηγείται δυο φορές, τελικά παραχώρησε ισοπαλία 2-2, με την γεύση στο τέλος να είναι γλυκόπικρη.
      Όπως συνηθίζουμε μπήκαμε δυνατά στο γήπεδο και ευτυχίσαμε να προηγηθούμε μόλις στο 7’, όταν μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Πεταλιδίου, ο προωθημένος Κατσιγιάννης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Η χαρά μας όμως δεν κράτησε πολύ γιατί στο 15’ ο μέσος του Πεταλιδίου διέσχισε όλο τον άξονα, μπήκε μέχρι μέσα την περιοχή μας και με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Ένα γκολ δώρο της ομάδας μας στο Πεταλίδι μιας και για μπει χρειάστηκε να ολιγωρήσουν τουλάχιστον 5 παίχτες. Η συνέχεια του παιχνιδιού είχε δυνατές μονομαχίες αλλά καμία αξιόλογη φάση στις αντίπαλες εστίες, έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια ισόπαλοι 1-1.
      Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχίσαμε να προηγηθούμε μόλις στο 48’, όταν ο Σαχινάι έβγαλε από αριστερά σέντρα ακριβείας στο Γιάνναρη, που κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά μας έβαλε πάλι οδηγό στο σκορ. Έχοντας στο μυαλό μας ότι δεν είχαμε περιθώρια για άλλη βαθμολογική απώλεια, το άγχος περίσσευε, και η ομάδα μας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί καλά το σκορ. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη σε όλες τις γραμμές και γενικώς η εικόνα μας ήταν τραγική, με τους περισσότερους παίχτες να είναι τελείως εκτός παιχνιδιού, δίνοντας το δικαίωμα στο  Πεταλίδι να πιστεύει όσο πέρναγε η ώρα όλο και περισσότερο ότι μπορεί να ισοφαρίσει. Έτσι και έγινε στο 65’, όταν καταφέραμε να φάμε ένα απίθανο γκολ (δεν είναι και το πρώτο φέτος), κάνοντας μάγκες όλες τις ομάδες της κατηγορίας και εμείς μένουμε με την απορία ποιος φταίει. Στο εν λόγω λεπτό έγινε ένα διώξιμο προς την περιοχή μας, Φωτόπουλος και Κατσιγιάννης έδειξαν ‘’ευγένεια’’ ο ένας στον άλλο, η μπάλα τους πέρασε και έσκασε στο ύψος της περιοχής, με τον Παυλέα να πιέζει αρχικά τον επιθετικό ο οποίος στο πέσιμο τσίμπησε την μπάλα από το πέναλτι προς το τέρμα, και εκεί που όλοι πίστευαν ότι θα την μπλοκάρει ο Νικητόπουλος, γλίστρησε μένοντας ακίνητος στο χαλί, με την μπάλα να πηγαίνει σβηστά και βασανιστικά μέσα, κάνοντας Χριστουγεννιάτικο δώρο στο Πεταλίδι την ισοφάριση. Η απογοήτευση στις τάξεις του Χανδριναϊκού ήταν εμφανείς, μιας και ότι χτίζουμε με κόπο, το κλωτσάμε πριν προλάβουμε να το χαρούμε. Το Πεταλίδι πίστεψε ότι μπορεί και την ανατροπή, και έφτασε μια ανάσα από αυτή στο 80’ όταν ο Νικητόπουλος έσωσε την ρετσινιά του προηγούμενου γκολ, όταν απέκρουσε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ από τα 2 μέτρα, την προσπάθεια του επιθετικού του Πεταλιδίου, κρατώντας το πολύτιμο έτσι όπως φαινόταν (χ). Εμείς μέχρι την λήξη δεν κάναμε καμία αξιόλογη προσπάθεια για την νίκη, και το Πεταλίδι έδειξε να βολεύεται με το ισόπαλο αποτέλεσμα.

      Η εμφάνιση αυτή της ομάδας μας ήταν μακράν η χειρότερη φετινή, με τους περισσότερους παίχτες να μην διασώζονται από αυτό το ναυάγιο. Πρέπει όλοι να κάνουν αυστηρή αυτοκριτική εάν θέλουμε έχουμε μια αξιόλογη συνέχεια, και όχι να ψάχνουμε τα ρέστα μας τις τελευταίες αγωνιστικές.


ΣΥΝΘΕΣΗ: Νικητόπουλος, Βασιλόπουλος, Κότι, Λύρας, Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Παυλέας (87’ Μεμουσάι), Ζωγόπουλος, Σαχινάϊ, Καλδής (62’ Μπιλάλι), Γιάνναρης.