Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

10η αγωνιστική





ΗΤΤΑ ΣΟΚ


Ένας αγνώριστος Χανδριναϊκός που δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων αγώνων ηττήθηκε στην Xώρα απ την τοπική ομάδα. Ένα αποτέλεσμα που προβλημάτισε άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας.
Πριν από την έναρξη του ματς όλοι γνώριζαν ότι το ματς αυτό ήταν ένα ματς ζωής ή θανάτου για την ομάδα της Χώρας που βρισκόταν στο πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό αποδείχτηκε και στην διάρκεια του αγώνα όπου το πάθος περίσσευε στις ενέργειες των αντιπάλων και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούσε και τα αθλητικά πλαίσια. Η ομάδα μας αν και δεν μπορούσε να πατήσει την αντίπαλη περιοχή κατάφερε να προηγηθεί όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντινίδη ο Ντένις σημείωσε το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα. Αν και η Χώρα προειδοποιούσε με πολλές χαμένες ευκαιρίες το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 0-1. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας έκανε την πρώτη της αλλαγή καθώς τραυματίστηκε ο Σεφεράσι. Σοβαρό πλήγμα για την ομάδα και καθοριστική εξέλιξη ήταν αυτή για την έκβαση του ματς. Η Χώρα όπως ήταν φυσιολογικό πίεζε συνεχώς και ζητούσε το γκολ ενώ η ομάδα μας υποχώρησε αρκετά μέτρα πίσω και αρκέστηκε σε έναν αρκετά παθητικό ρόλο και προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με αντεπιθέσεις. Λίγο η ατυχία και λίγο η αναίτια μη αποβολή του τερματοφύλακα 2φορές για φάουλ εκτός περιοχής στέρησαν το δεύτερο τέρμα για την ομάδα μας. Η Χώρα σημείωσε το πρώτο τέρμα μετά από εκτέλεση ανύπαρκτου φάουλ από δεξιά και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και το δεύτερο μετά από ωραία ατομική ενέργεια του επιθετικού της που απέφυγε δύο αμυντικούς της ομάδας μας και πλάσαρε εύστοχα.
Η ομάδα μας για άλλη μια φορά μένει μακριά απ το παρασκήνιο και από διαιτητές που διαλέγουν να είναι πρωταγωνιστές του ματς. Την απασχολούν μόνο τα αίτια της κακής και άνευρης εμφάνισης που στοίχισε αυτή την ήττα. Μια ήττα που πίκρανε και τους φιλάθλους που ακολούθησαν αλλά και άπαντες στο στρατόπεδο του Χανδριναϊκού. Η ομάδα όμως έχει μπροστά της έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας που δεν τις επιτρέπει να μείνει στο προηγούμενο αγώνα αλλά οφείλει να προετοιμαστεί καλά και να παρουσιαστεί αντάξια των προσδοκιών στον επόμενο εντός έδρας αγώνα.



Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Χώρας
Διαιτητής: Σκόρδος
Βοηθοί: Λουκάς, Ταβουλαρέας

Συνθέσεις




Α.Ο. Χώρας: Pichiv, Πλάγιος, Μαθιός, Μπαχούμας, Δημόπουλος (75' Τσόπελας Α.), Κανελλόπουλος Δ. (46' Κανελλόπουλος B.), Παναγιωτόπουλος, Τσόπελας, Σικαλιάς, Καγιάς (88' Παυλόπουλος), Canallias


Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας Δημ.):Νικητόπουλος Π., Τσακαλάκος, Θερριός, Λύρας(90' Νικητόπουλος), Διαμάντης, Ντενίς, Καρνέζης, Παυλής, Κωσταντινίδης , Σεφεράσι(47' Μιχαλόπουλος), Καραμπάτσος Ν. 




Σκόρερ:   65' Σικαλιάς, 78' Canalias  -  23' Ντενίς