Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ευχαριστηρια_ανακοινωση

‘’Σε ευχαριστούμε Δημήτρη’’


       Με πόνο καρδιάς αλλά μέσα σε κλίμα αλληλοκατανόησης και εκτίμησης λύθηκε κοινή συναίνεση η μακρόχρονη συνεργασία του Χανδριναϊκού Π.Σ. με τον Δημήτρη Μάλαμα. Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να αλλάξουν σελίδα στις πορείες τους, γνωρίζοντας ότι δεν είναι εύκολο μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας στο σύλλογο. Ο Δημήτρης Μάλαμας αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου και θα είναι πάντα στην καρδιά όχι μόνο της διοίκησης και των φιλάθλων του Χανδριναϊκού, αλλά και όλου του χωριού μας. Με ήθος, ταπεινότητα, πολύ δουλειά, και σεβασμό σε όλους αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν αυτά τα χρόνια στο τιμόνι της ομάδας, κανένας δεν έχει να πει το παραμικρό γι αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ που αγάπησε τόσο πολύ τον σύλλογο μας.
    Δημήτρη σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που αγάπησες και ψήλωσες την ομάδας μας και τον τόπο μας. Για μας θα είσαι ένα παράδειγμα ήθους, τιμιότητας και μεγαλείου ψυχής που θα κουβαλάμε πάντα στις καρδιές μας.
    Σου ευχόμαστε προσωπική υγεία, ότι καλύτερο στους επόμενους προορισμούς σου, και να ξέρεις ότι σε αυτό τον τόπο έχεις μόνο φίλους που θα εκτιμούν και θα αγαπάνε πάντα τον άνθρωπο Δημήτρη Μάλαμα.  
    Σου είμαστε ευγνώμων και θα θυμόμαστε πάντα τους αγώνες που έδωσες εντός και εκτός του γηπέδου για τον σύλλογο μας.

Εκ των
-   Διοικήσεως του Χανδριναϊκού Π.Σ.
-  Φιλάθλων του Συλλόγου
- Κατοίκων του Χωριού μας