Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

8η αγωνιστική 2016-17

ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ 0

    Η ομάδα μας ερχόμενη από μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Κορώνη, ήθελε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, αλλά η ιστορική ομάδα του Μεσσηνιακού δεν ήταν ότι πιο εύκολο φαντάζεται κανείς, έτσι η ομάδα μας παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς. Από την άλλη και ο  Μεσσηνιακός που δεν είναι και στα καλύτερα του στο φετινό πρωτάθλημα, φοβήθηκε και αυτός το παιχνίδι και προτίμησε να μην δεχθεί γκολ παρά να βάλει. Έτσι σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι και οι δυο ομάδες έμειναν άσφαιρες μένοντας στο δίκαιο 0-0.
      Με μοναδική απουσία αυτή του Μπιλάλι, ο Δημήτρης Μάλαμας ανακάτεψε την τράπουλα με το αμυντικό κομμάτι να είναι αλάνθαστο, επιθετικά όμως η ομάδα μας δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάτι καλό και σίγουρα δεν θύμιζε τίποτα από την καταιγιστική επίθεση του προηγούμενου παιχνιδιού. Με τις δυο ομάδες να έχουν το νου τους πρώτα στα μετόπισθεν, το πρώτο ημίχρονο δεν θα το θυμάται κανείς, αφού και οι δυο ομάδες πάτησαν μια δυο φορές την αντίπαλη περιοχή. Ο Μεσσηνιακός είχε ένα σουτ στο 30’ μέσα από την περιοχή, το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια μας, και μια κοντινή κεφαλιά στο 40’ που μπλόκαρε εύκολα ο Νικητόπουλος. Ο Χανδριναϊκός προσπάθησε με τους Καλδή, Γιάνναρη και Καραμπάτσο χωρίς όμως να καταφέρει κάτι σπουδαίο, με την καλύτερη ευκαιρία να την χάνει ο τελευταίος, όταν στο 35’ μπήκε στην περιοχή του Μεσσηνιακού από δεξιά, βγήκε όμως πολύ πλάγια και το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ. Όπως είμαστε οι φάσεις ήταν μετρημένες και το θέαμα κακό, έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 0-0.
     Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μεσσηνιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο, με σκληρή άμυνα και την ομάδα στημένη πολύ πίσω κάνοντας την μόνη αξιόλογη φάση στο 93’. Από την άλλη η ομάδα μας παρόλο που είχε την κατοχή και πίεσε τον Μεσσηνιακό ιδιαίτερα μετά το 70’, δεν ήταν εύκολο να σπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα, παρόλα αυτά φτάσαμε με αξιώσεις κοντά στο γκολ σε τρείς-τέσσερις περιπτώσεις με τους Καλδή, Σαχινάϊ και Γιάνναρη να μην τελειώνουν γρήγορα τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Μετά το 80’ γίναμε ακόμη πιο επιθετικοί και ανεβήκαμε πιο ψηλά, αλλά ούτε τότε βρήκαμε διαδρόμους προς το τέρμα του Μεσσηνιακού, έτσι ήταν φανερό ότι το σκορ θα έμενε στο 0-0 όπως και έγινε. Ο Μεσσηνιακός είχε την μοναδική ευκαιρία του στο 93’ όπως είπαμε να κλέψει το παιχνίδι, όταν με την άμυνά μας ψηλά ο μέσος των γηπεδούχων πέρασε κάθετη μπαλιά στον άξονα της περιοχής, ο επιθετικός τους βγήκε στην πλάτη των αμυντικών μας, αλλά ο Νικητόπουλος βγήκε ταχύτατα στο ύψος της περιοχής και με διπλή προσπάθεια πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα του επιθετικού που λίγο έλειψε να την τσιμπήσει και να σκοράρει. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε και τις δυο ομάδες ανικανοποίητες, αλλά να παίρνουν αυτό που επιδίωξαν, δηλαδή το Χ.  
     Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, με τον Χανδριναϊκό να είναι πιο ευνοημένος, αφού αφενός δεν έχασε εκτός έδρας από τον ιστορικό Μεσσηνιακό, και αφετέρου διατήρησε και την διαφορά μεταξύ τους με την ομάδα μας να προηγείται του Μεσσηνιακού με τρείς πόντους στο βαθμολογικό πίνακα.
     Επίσης θέλαμε να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή μας Φωτόπουλο Θανάση, να του ζήσει η νεογέννητη κορούλα του, να είναι υγιής και καλότυχη.  

     Τέλος εντύπωση μας έκανε η διοίκηση του Μεσσηνιακού, η οποία δεν πρόσφερε ως ένδειξη καλής φιλοξενίας ‘’νερά’’ στην ομάδας, κάτι που έχει καθιερωθεί πλέον από όλους τους συλλόγους. Ελπίζουμε να έγινε εκ παραδρομής και όχι από πολιτική του συλλόγου.  


ΣΥΝΘΕΣΗ: Νικητόπουλος, Βασιλόπουλος, Κότι, Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Παυλέας, Ζωγόπουλος, Καραμπάτσος (72’ Μεμουσάι), Σαχινάι, Καλδής, Γιάνναρης.