Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

17η Αγωνιστική 2015-16




  ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ 'ΦΙΛΙΟΣ' ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ


  

  Η ομάδα μας παρατάχθηκε με διαφορετική σύνθεση από τα τελευταία παιχνίδια, και αυτό επηρέασε την συνεργασία των παιχτών μέσα στο γήπεδο, κάτι που φάνηκε με το καλημέρα. Στο πρώτο κιόλας λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή αντιπάλου από τον Κατσιγιάννη Δ. στο όριο της περιοχής. Για 15 λεπτά τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο με το Ασπρόχωμα να γυρίζει την μπάλα έξω από την περιοχή και να απειλεί με στημένα. Σε ένα από αυτά ο επιθετικός του Ασπροχώματος δεν πιάνει καλή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή με τον Νικητόπουλο να αποκρούει ενστικτωδώς και τον Γιάνναρη να διώχνει στη συνέχεια μακριά. Στο 20’ ο Χανδριναϊκός χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν σε σέντρα του Μεμά από δεξιά ο Γιάνναρης μόνος στο δεύτερο δοκάρι κάνει κακή κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει άουτ. Ότι δεν μπόρεσε ο Γιάνναρης το έκανε ο Κοντός στο 24’ όταν σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα μας. Δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο όμως και στο 30’, όταν ελίχθηκε μέσα στην περιοχή με το σουτ του να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα. Τα εύκολα φάουλ που έδινε ο διαιτητής στο Ασπρόχωμα εκνεύρισαν τους παίχτες μας, οι οποίοι συνέχισαν να μην πατάνε καλά μέσα στο γήπεδο. Στο 37’ σε ένα από αυτά έξω από την περιοχή, ο Φίλιος πέρασε την μπάλα μέσα από το τοίχος και ισοφάρισε το σκορ για το Ασπρόχωμα. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου δεν έγινε άλλη αξιόλογη φάση και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.
    Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε ρηχά νερά και τίποτα δεν
προμήνυε την τροπή που πήρε το παιχνίδι. Στο 56’ λοιπόν σε μια βαθιά μπαλιά του Ασπροχώματος ο Κατσιγιάννης Ι. έκανε κακή συνεννόηση με τον Νικητόπουλο με τον Φίλιο να τους κλέβει την μπάλα και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά. Το δώρο αυτό πείσμωσε τους παίχτες του Χανδριναϊκού οι οποίοι βγήκαν μπροστά και στο 60’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με προσωπική ενέργεια του Καραμπάτσου, ο οποίος μέσα από την μικρή περιοχή πλάσαρε ψύχραιμα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Η χαρά όμως του Χανδριναϊκού δεν κράτησε πολύ γιατί τέσσερα λεπτά αργότερα στο 64’, οι παίχτες του Ασπροχώματος άλλαξαν γρήγορα την μπάλα μέσα στην περιοχή, με τον Φωτόπουλο στην προσπάθεια του να ανακόψει τον επιθετικό των αντιπάλων να κάνει πέναλτι, που δίκαια δόθηκε από τον διαιτητή. Και αυτή την εκτέλεση ανέλαβε ο Φίλιος ο οποίος δεν αστόχησε από έντεκα βήματα, δίνοντας ξανά προβάδισμα στην ομάδα του. Το παιχνίδι στη συνέχεια έγινε άναρχο με τις δύο ομάδες να χάνουν από μια κλασική ευκαιρία η κάθε μια. Πρώτα ο Κοντός στο 75’ σούταρε από πλάγια θέση με τον τερματοφύλακα του Ασπροχώματος να αποκρούει στη γωνία, και στο 80’ ο Φίλιος να προσπαθεί να κρεμάσει τον Νικητόπουλο με τον τελευταίο να αποκρούει με υπερένταση σε κόρνερ. Στα τελευταία λεπτά ο Χανδριναϊκός είχε ανέβει όλος ψηλά και πίεζε το Ασπρόχωμα για την ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Έτσι στην τελευταία φάση του αγώνα μετά από κόρνερ του Χανδριναϊκού το Ασπρόχωμα βγήκε γρήγορα στην κόντρα και με τον συνήθη ύποπτο Φίλιο έκανε το τελικό 2-4, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Έτσι ο Χανδριναϊκός έφυγε με άδεια χέρια από την Μεθώνη, καθώς πλήρωσε την κακή του εμφάνιση με αυτό το βαρύ σκορ. 



Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Μεθώνης
Διαιτητής: Ζαρακοβίτης
Βοηθοί:  Τσούκαλη, Ηλιόπουλος

Συνθέσεις:

Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Μάλαμας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Νικητόπουλος Π., Κότι, Λίτο, Κατσιγιάννης Δ., Κατσιγιάννης Ι., Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος,, Μεμά, Κοντός (85' Κοκάι), Καραμπάτσος (76'  Σαχινάι), Γιάνναρης (63' Καλδής)




Σκόρερ:  24' Κοντός,60' Καραμπάτσος  - 37',56',64',90'  Φίλιος