Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

14η Αγωνιστική




  ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΗ

  





Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται όπως λέει και ο λαός, πράγμα που το βιώσαμε στο απόλυτο στον μεταξύ μας αγώνα με τον Αίαντα Καλαμάτας. Η αποστολή έφτασε στο γήπεδο με 14 παίχτες, μιας και Φωτόπουλος, Κατσιγιάννης Δ., Μεμά, Κοντός, Κοτσοβός, Κανάκης, Τζιάκας, και Κατσιγιάννης Ι., απουσίαζαν για διάφορους λόγους. Οι επιλογές του Δημήτρη Μάλαμα ήταν περιορισμένες πράγμα που επηρέασε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε την ομάδα μας να χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν σε σέντρα του Καλδή από αριστερά ο Καραμπάτσος στην κίνηση πλάσαρε άουτ δίπλα το δεξί δοκάρι. Το παιχνίδι στην συνέχεια είχε γρήγορο ρυθμό με τον Αίαντα να προειδοποιεί αρχικά με σουτ έξω από την περιοχή και στο 28' να ανοίγει το σκορ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Στο επόμενο λεπτό άρχισε η ατυχία, καθώς ο Μπιλάλι παθαίνει θλάση στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε από τον Κοντό Αλέξανδρο, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο για την ομάδα μας. Ο Αίαντας απείλησε ξανά μέχρι το ημίχρονο με τρεις φάσεις αλλά ο Γιαννακόπουλος ήταν εκεί και απέκρουσε  εντυπωσιακά. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
    Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα πίεσε αρχικά τον Αίαντα για ένα δεκάλεπτο, όμως η τύχη
μας έπαιζε παιχνίδια, καθώς στο 56' ο Κοντός Αλ. που είχε περάσει σαν αλλαγή, γίνεται και αυτός αναγκαστική αλλαγή με τον Δημήτρη Μάλαμα να μπαίνει ο ίδιος μέσα. Το κακό δεν σταμάτησε εκεί αφού στο 65' σε σύγκρουση του επιθετικού του Αίαντα με τον Γιαννακόπουλο και τον Μάλαμα, ο τελευταίος βρίσκεται τραυματισμένος μη μπορώντας να συνεχίσει και γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Δεν ξέραμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε με αυτό που συνέβαινε στον συγκεκριμένο αγώνα. Εν τέλει στο παιχνίδι περνάει ο δεύτερος τερματοφύλακας Νικητόπουλος Π, σαν αμυντικός όμως. Κάπου εκεί τελείωσαν όλα καθώς ο Αίαντας έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, και σε συνδυασμό όλων των παραπάνω συν την κακή μέρα που βρέθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, ήρθε η συντριβή, με την Καλαματιανή ομάδα να πετυχαίνει άλλα 4 γκολ μέχρι την λήξη του αγώνα (72',76',86',90') και να ολοκληρώνει τον θρίαμβο. Η ομάδα μας είχε και αυτή κάποιες καλές στιγμές μέχρι την λήξη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από το παιχνίδι κρατάμε μόνο την συμμετοχή των μικρών ποδοσφαιριστών και την αγωνιστικότητα που δείξαμε για 65 λεπτά.


Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Δημοτικό "Παναγιώτης Μπαχράμης"
Διαιτητής: Τουρλομούσης
Βοηθοί:  Βοσκάκης, Κυριόπουλος

Συνθέσεις:

Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Μάλαμας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Γιαννακόπουλος, Κότι, Λίτο, Κατσιγιάννης, Καραταράκης, Μπιλάλι (Αλ.Κοντός 29', Μάλαμας 56', Νικητόπουλος Π. 65'), Ζωγόπουλος, Καλδής, Σαχινάι, Καραμπάτσος, Γιάνναρης




Σκόρερ: 28' Στραβάκος,72'Αντωνόπουλος, 76' Ξένιος, 86' Ζερβας, 90' Ζαγαρέλος