Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

13η Αγωνιστική



  ΑΝΕΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΝ ΑΡΙ

  




 Η ομάδας μας θέλοντας να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών και να κλείσει με ευχάριστο τρόπο την χρονιά που φεύγει και τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο και από νωρίς επέβαλε τον ρυθμό
της. Με σταθερή άμυνα και δεμένο το κέντρο όλες οι επιθέσεις μας ήταν φωτιά. Κοντός, Γιάνναρης, Καλδής και Καραμπάτσος χόρευαν την αντίπαλη άμυνα σε κάθε επίθεση. Το πρώτο μισάωρο δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα έχοντας χάσει τρεις κλασσικές ευκαιρίες, με Γιάνναρη και Κοντό να αστοχούν από ευνοϊκή θέση. Στο 33' από κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Άρι ο Κοντός βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, τον πλάσαρε ψύχραιμα ανοίγοντας τον χορό των γκολ για την ομάδα μας. Έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία και σε γρήγορο ρυθμό στο 40' σε απόκρουση του τερματοφύλακα από σουτ του Γιάνναρη στην επαναφορά της μπάλας ο επερχόμενος Ζωγόπουλος με κεφαλιά γράφει το 2-0, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό στο 44' ο πολύ δραστήριος Γιάνναρης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0 κλειδώνοντας το διπλό για την ομάδα μας. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν σήκωσε το πόδι από το γκάζι και εκμεταλευόμενη
τον τρόπο παιχνιδιού του Άρι που πίεζε ψηλά μήπως μπορέσει και μπει ξανά στο παιχνίδι, έβγαινε συχνά με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στο 57' σε σέντρα από αριστερά ο Καραμπάστος τσιμπάει την μπάλα πάνω από τον αμυντικό βγάζοντας τον Κοντό φάτσα με το τέρμα έξω από την μικρή περιοχή, με τον τελευταίο να εκτελεί με δύναμη για 4-0. Κάπου εκεί και αντίπαλοι παρέδωσαν τα όπλα και προσπαθουσαν άναρχα να επιτεθούν, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να βγαίνει σε πολλές κόντρες με τους επιθετικούς μας θέλοντας να κάνουν το κάτι παραπάνω να αστοχούν απο πλεονεκτικές θέσεις. Το σκορ έκλεισε ο Κότι με μια φοβερή ενέργεια στο 90', ο οποίος έκανε μια επέλαση από το κέντρο, μπήκε στην περιοχή και με ασύληπτο σουτ κάρφωσε την μπάλα στο γάμα της αντίπαλης εστίας διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 για την ομάδα μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρις είχε τέσσερα δοκάρια, δύο σε κάθε ημίχρονο από στημένες φάσεις, χαρακτηριστικό του ανοιχτού παιχνιδιού που παίχτηκε.
 Με την νίκη αυτή η ομάδα μας ανέβηκε ψηλά στην βαθμολογία φτάνοντας στους 20 βαθμούς από τον πρώτο γύρο, όσους δηλαδή βαθμούς είχε μαζέψει πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα.


Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Αριος
Διαιτητής: Μπλάνας
Βοηθοί:  Ηλιόπουλλος, Τσακόπουλος

Συνθέσεις:

Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Μάλαμας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Γιαννακόπουλος, Κότι, Λίτο (Κολοκάθης 84'), Κατσιγιάννης, Καραταράκης, Μεμά (Κοκάι 60'), Ζωγόπουλος, Καλδής, Κοντός, Καραμπάτσος, Γιάνναρης (Σαχινάι 67')




Σκόρερ: 33',57'  Κοντός, 40' Ζωγόπουλος, 44' Γιάνναρης,90' Κότι