Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

Προπαιδική ομάδα 2015

1η Θέση στις Καρδιές μας


      Ο λόγος για το Προπαιδικό τμήμα του Χανδριναϊκού Π.Σ. που συμμετείχε στον 2ο όμιλο του προπαιδικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Μ.. Η νεοσύστατη ομάδα του Χανδριναϊκού κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος φτάνοντας τους 9 βαθμούς (2 νίκες - 3 ισοπαλίες – 3 ήττες ), σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με Κυπαρισσία, Εράνη, Τέλο Άγρα, & Μεθώνη. Τι και αν συστάθηκε την τελευταία στιγμή, έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια ως μια ώριμη ομάδα, δεμένη, λες και είχαν δουλέψει χρόνια μαζί, κερδίζοντας  τις εντυπώσεις σε όλα τα γήπεδα, με το ήθος και την αγωνιστικότητα.   
  
     Τα παιδία που στελέχωσαν την ομάδα ήταν τα περισσότερα από το Χανδρινού αλλά και από το Σουληνάρι, την Κουκουνάρα, τα Κρεμμύδια, το Μεσσοπόταμο, το Χατζή, το Πετρίτσι, την Πύλα, την Γλυφάδα, και την Πύλο. Έχοντας δίψα για μάθηση και αθλητισμό, συμμετείχαν σε όλες τις προπονήσεις και στους αγώνες, δείχνοντας σε όλους μας ποσό ανάγκη για αθλητισμό έχει αυτός ο τόπος.
      Οι Αφανείς Ήρωες είναι χωρίς άλλη σκέψη οι Γονείς των παιδιών, οι οποίοι αγκάλιασαν από την αρχή όλη αυτή την προσπάθεια του Συλλόγου, τόσο οικονομικά, όσο και στις μετακινήσεις με τα αυτοκίνητα τους, σε προπονήσεις αλλά και σε όλα τα γήπεδα
που αγωνιστήκαμε.
     Οι Υπεύθυνοι του Προπαιδικού τμήματος ήταν ο Χανδριναϊκός Π.Σ., που μέσω του προπονητικού τρίο, πραγματοποίησαν όλη την οργάνωση του τμήματος, τις προπονήσεις, τους αγώνες, και εν τέλει μάζεψαν τα παιδιά από τις αλάνες, μαθαίνοντας τους να σέβονται τον αντίπαλο και να αγωνίζονται σαν ομάδα.
     Οι Ανεύθυνοι είναι οι κύριοι του Δήμου Πύλου-Νέστορος που έχουν αφήσει αυτόν τον Ιστορικό Σύλλογο χωρίς Γήπεδο εδώ και χρόνια, αδιαφορώντας για όλα τα τμήματα του Συλλόγου που φέτος δήλωναν για έδρες τους την Μεθώνη και την Πύλο. Προφανώς ονειρεύονται τα Παιδιά μας στα παγκάκια και όχι στα Γήπεδα.

στα Παιδία μας, Συγχαρητήρια……….….  
στους Γονείς τους, Ευχαριστούμε….……
στον Χανδριναϊκό, Καλή Δύναμη……..…
στον Δήμο, Καληνύχτα !!!

                                                                                          Εκ του Δ.Σ.