Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

14η αγωνιστική 2014-15



ΗΤΤΑ ΜΕ 2-3 ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ



  Δεν κατάφερε για ένα ακόμα εντός έδρας ματς η ομάδα μας να υπερασπιστεί την έδρα της. Αγωνίστηκε επί ίσοις όροις με την ομάδα της Ομόνοιας, πάλεψε αλλά αποχώρησε ηττημένη με 2-3 στο τελευταίο παιχνίδι για το 2014.
 Το πρώτο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για το συγκρότημα του Βούτσα, με τον Κουφό να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό και να επωφελείται από την ασθενή απόκρουση. Η χαρά όμως κράτησε λίγο με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το ματς στα ίσια, 7 λεπτά αργότερα. Στα επόμενα λεπτά οι δύο ομάδες θα αναλωθούν σε ένα παιχνίδι κέντρου με καμία από τις δύο να μην μπορεί να πετύχει ένα τέρμα. Τίποτα δεν έδειχνε ότι η Ομόνοια θα πετύχει από ολιγωρία της άμυνάς μας ένα ακόμα τέρμα, μόλις στο 20'. Έτσι η ομάδα μας βρέθηκε σχετικά νωρίς να κυνηγάει στο σκορ και να προσπαθεί να φέρει το ματς στα ίσια. Στο 42' θα μπορούσε να το έχει πετύχει αλλά το σουτ του Καραμπάτσου ύστερα από την ωραία μεταβίβαση του Τσώνη, κατέληξε μόλις άουτ.
 Στην επανάληψη, οι παίχτες μας μπαίνουν αποφασισμένοι αλλά δεν έχουν τη ψυχραιμία να επιλέξουν σωστά στη τελική ενέργεια. Στη μεγαλύτερη ευκαιρία ο Καραμπάτσος θα αστοχήσει σε κενή εστία σημαδεύοντας τον αμυντικό που υπερασπιζόταν την εστία. Και για ακόμα μια φορά την φετινή σεζόν θα επιβεβαιωθεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν και τρίτο τέρμα βγαίνοντας γρήγορα στη κόντρα. Το έργο των παιχτών μας έγινε σίγουρα πολύ πιο δύσκολο. Ο Καραμπάτσος θα προσπαθήσει έστω και καθυστερημένα να εξιλεωθεί για τις χαμένες ευκαιρίες και στο 80 θα πετύχει με κεφαλιά ένα όμορφο τέρμα. Στη τελευταία φάση του αγώνα ο Κουφός θα μπορούσε να έχει σώσει τη παρτίδα για την ομάδα μας ύστερα από την ωραία μεταβίβαση του Μπάλα αλλά λίγο η κούραση λίγο η πίεση των αντιπάλων δεν του επέτρεψαν να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ.
 Η ομάδα μας αποχώρησε ηττημένη σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι. Οι πολύ σημαντικές απουσίες των Κατσιγιάννη, Λύρα Ι., Λύρα Στ. και Κοντού φάνηκαν και η εμφάνιση προβλημάτισε το τεχνικό τιμ. Η σημαντική διακοπή ευελπιστούν όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας να αποτελέσει μια ευκαιρία για την αλλαγή της εικόνας και του κλίματος στην ομάδα.





Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Μεθώνης
Διαιτητής: Καστανάς
Βοηθοί:  Μανιατέας, Μπασιλάρης



Συνθέσεις:

Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Βούτσας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Νικητόπουλος Π., Νικητόπουλος Β. , Μπάλας, , Κουφός, Τσώνης , Καλδης, Κοκάι , Φωτόπουλος, Κοτσίρης, Καραταράκης , Καραμπάτσος Ν.


Σκόρερ:  3' Κουφός, 80' Καραμπάτσος