Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

7η αγωνιστική 2014-15



ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ...


  Για ακόμα ένα παιχνίδι, η ομάδα μας ήταν καλύτερη, έκανε περισσότερες φάσεις από τους αντιπάλους, πάλεψε πολύ στο παιχνίδι, έκανε τα λιγότερα λάθη....όμως δεν κέρδισε. Επανάληψη ενός εργου πολλών αγωνιστικών για τον Χανδριναϊκό που θα πρέπει να ανατραπεί ως σενάριο και ως τροπή στα παιχνίδια του.
  Το ξεκίνημα των παιχτών μας ως συνήθως ήταν δυναμικό. Με περίσσιο πάθος για ακόμα μια αγωνιστική προσπαθούν να ζεστάνουν μία μακρινή έδρα από την συνηθισμένη, με τους πιστούς φίλους της ομάδας να την ακολουθούν. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Καραμπάτσος με περίτεχνη ενέργεια επάνω κυριολεκτικά στη γραμμή του άουτ θα περάσει δύο αντιπάλους και θα πασάρει στο ύψος της περιοχής βρίσκοντας τον Καλδή.
Ο έμπειρος μέσος δεν θα μπορούσε να αστοχήσει και θα γράψει το 1-0. Στα επόμενα πέντε λεπτά θα συμβεί ακόμα μια θετική εξέλιξη για την ομάδα μας καθώς ο Τσώνης θα ανατραπεί από τον τελευταίο αμυντικό των φιλοξενουμένων στην προσπάθεια του να ξεφύγει και να βρεθεί τετ-α-τετ, ο οποίος θα δεχτεί και κόκκινη κάρτα.
  Στην επανάληψη και κόντρα στη ροή του αγώνα ο Κεραυνός θα ισοφαρίσει με μακρινό φάουλ με τη μπάλα να ξεγελάει το Κούρταλη και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδα μας. Ο Κοντός με ωραία ατομική ενέργεια όμως, λίγα λεπτά αργότερα, θα πλασάρει εύστοχα και θα βάλει την ομάδα μας σε θέση οδηγού. Παρά την αριθμητική υπεροχή, αυτή δεν μεταφράστηκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν με διαρκή πίεση στην εστία της ομάδα μας και η άμυνα αναχαίτιζε συνεχώς τις προσπάθειες τους. Σε μία ανύποπτη φάση όμως στο 88ο λεπτό, η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας μας για δεύτερη φορά, κόβοντας τα πόδια των παιχτών μας που είδαν άλλους δύο βαθμούς να χάνονται σχεδόν άδικα.

Έτσι η ομάδα μας για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι δεν κατάφερε να επιβληθεί και να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο μεταφράζοντας το σε κερδισμένους βαθμούς. Η συνέχεια είναι δύσκολη με τον νέο προπονητή που έρχεται, να έχει το βαρύ φορτίο να επαναφέρει την ηρεμία, να προσπαθήσει να θεραπεύσει το πληγωμένο εγωισμό και να εμφυσήσει μια καινούργια νοοτροπία νικητή στους παίχτες μας.



 
Ταυτότητα του ματς




Γήπεδο: Μεθώνης
Διαιτητής: Kαρβούνης
Βοηθοί:  Καστανάς, Παναγιωτόπουλος

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Σουρέλης): Κούρταλης, Κατσιγιάννης , Μπάλας, Κουφός,  Τσώνης , Καλδης, Λύρας Ι., Φωτόπουλος, Κοτσίρης,  Κοντός  , Καραμπάτσος Ν. (85' Νικητόπουλος Β.)



Σκόρερ:  55' Κοντός,28' Καλδής