Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

5η αγωνιστική 2014-15



ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ...

 Όταν δεν μπορείς να σκοράρεις, ο άγγραφος νόμος του ποδοσφαίρου λειτουργεί και τιμωρεί. Η ομάδα μας αν και δημιούργησε πληθώρα ευκαριών και άσκησε πίεση στους φιλοξενούμενους, δεν κατάφερε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα ούτε μία φορα. Μία στιγμή αμυντικής ολιγωρίας από τις ελάχιστες στο παιχνίδι ήταν ικανή για να βοηθήσει στην εφαρμογή του πιο πάνω κανόνα.
  Η ομάδα μας μπήκε για μία ακόμα φορά δυνατά και ψυχωμένα στον αγωνιστικό χώρο. Καραμπάτσος και Νικητόπουλος ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους μαζί με τον Κατσιγιάννη που επέστρεψε από τιμωρία καρτών. Η αμυντική σταθερότητα ήταν δεδομένη και η επιθετική λειτουργία ήταν σε καλά επίπεδα. Όμως όταν η ανωτερότητα, η κατοχή και η παραγωγή φάσεων έπρεπε να μεταφραστεί σε γκολ, τότε υπήρχε πρόβλημα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με την ομάδα μας να δημιουργεί και τους φιλοξενούμενους να εξουδετερώνουν με διπλή ζώνη άμυνας και δυνατά μαρκαρίσματα.
 Στην επανάληψη, η είσοδος του Καραμπάτσου στη θέση του τραυματία Καλδή έδωσε επιθετικά άλλη πνοή στην ομάδα μας. Ηλιόπουλος και Κοντός με ωραίες ατομικές ενέργειες δημιουργούσαν με άξιο συμπαραστάτη τον Τσώνη αλλά το πολυπόθητο τέρμα δεν ερχόταν. Ο Κοντός αφού ξεπέρασε τους αντιπαλους του με ωραία τρίπλα, σούταρε και ο εξουδετερωμένος αντίπαλος γκολκίπερ είδε την μπάλα με ανακούφιση να σταματάει στο δοκάρι στο 70ο λεπτό. Τρία λεπτά όμως αργότερα ύστερα από σέντρα και ασυνεννοησία στην άμυνα της ομάδας μας, ο πολύπειρος Νικολόπουλος δεν θα αστοχήσει στην κεφαλιά που επιχείρησε και θα γράψει το τελικό 0-1.
 Έτσι για ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι, το συγκρότημα του Παναγιώτη Βλαχόγιαννη δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούσε και το πλήρωσε με άλλους τρεις χαμένους βαθμούς. Η ήττα αυτή προβλημάτισε για την δύσκολη επικείμενη συνέχεια.



 
Ταυτότητα του ματς




Γήπεδο: Μεθώνης
Διαιτητής: Σερεμέτης
Βοηθοί:  Τσομπανάκης, Παναγιωτόπουλος

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Βλαχογιάννης): Νικητόπουλος Π, Χούτος , Μπάλας, Κατσιγιάννης, Κουφός, Ηλιόπουλος, Τσώνης , Καλδης (55' Καραμπάτσος Ν.), Λύρας Ι., Φωτόπουλος (65' Κοτσίρης),  Κοντός (80' Νικητόπουλος Β.)



Σκόρερ: