Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

3η αγωνιστικη 2014-15



ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1-1...



 Στη δεύτερη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 η ομάδα μας δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη. Όντας εμφανώς καλύτερη, ατύχησε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Παπαφλέσσα Άμφειας.
 Tα πρώτα λεπτά του ματς κύλησαν με τις δύο ομάδες να παίζουν αναγνωριστικά και να φοβούνται να βγουν με πολλούς παίχτες στην επίθεση. Στη συνέχεια Κοντός και Καραμπάτσος θα απειλήσουν ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια στο χώρο του κέντρου αλλά δεν θα μπορέσουν να βάλουν σε θέση οδηγού την ομάδα μας. Στο 37' όμως οι γηπεδούχοι θα αιφνιδιάσουν και κόντρα στη ροή του ματς θα προηγηθούν μετά από εκτέλεση έμμεσου φάουλ. Ο Κοντός όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό θα επαναφέρει την τάξη με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής και έτσι μ ένα γρήγορο γκολ θα μετριάσει τη χαρά των γηπεδούχων. 
 Στην επανάληψη η ομάδα μας πίεσε και με τον Καλδή σε ρόλο σέντερ φορ δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Η σημαντικότερη ίσως ήταν με τον Ηλιόπουλο στο 70' με ωραίο σουτ εκτός περιοχής να διώχνει με υπερένταση ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ο Κοντός πέντε λεπτά αργότερα προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά ήταν αδύναμο το σουτ που επιχείρησε. Δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες θα χάσει η ομάδα μας με τον Καλδή στο 90' και τον Μπάλα στο 95', με τον πρώτο να μην πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε εντός περιοχής και τον δεύτερο να πιάνει καρφωτή κεφαλιά αλλά να απομακρύνει αμυντικός των γηπεδούχων πάνω στη γραμμή της εστίας.
 Το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και αν και υπάρχει πικρία για δύο βαθμούς που χάθηκαν άδικα, κανείς δεν μπορεί να συνεχίσει να σκέφτεται το παιχνίδι αυτό. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και όλοι προετοιμάζονται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν με την ομάδα της Θουρίας.


 
Ταυτότητα του ματς


Γήπεδο: Σπερχογείας "Πέτρος Γεωργανάς"
Διαιτητής: Σκόρδος
Βοηθοί: Τσέλο, Παυλοπούλου



Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Βλαχογιάννης): Νικητόπουλος Π, Χούτος , Μπάλας, Κουφός, Ηλιόπουλος, Τσώνης , Καραμπάτσος Ν. (46' Καλδης) , Λύρας , Φωτόπουλος,  Κοντός , Κοτσίρης  (83'  Κατσιγιάννης)



Σκόρερ:   38' Κοντός