Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

2η αγωνιστική (εξ αναβολής)



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-1

 Θα ερχόταν μετά από αυτές τις εμφανίσεις και η δικαίωση μέσω των βαθμών για την ομάδα μας. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου κέρδισε και τις εντυπώσεις και τους πόντους στο πίνακα της βαθμολογίας επικρατώντας άνετα με 3-1.

Οι παίχτες του Χανδριναϊκού μπήκαν αποφασισμένοι να μην αφήσουν περιθώρια για την τελική έκβαση του αγώνα και οι αντίπαλοι τους το αισθάνθηκαν από νωρίς. Μόνο τα δυνατά μαρκαρίσματα τους σε συνδυασμό με την ανοχή του διαιτητή έμοιαζαν ικανά να σταματήσουν τη πορεία τους προς το τέρμα. Η αρχή έγινε λίγο πριν το πρώτο μισάωρο όταν ο Κοντός έφυγε στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας δίνοντας ασίστ στο Καραμπάτσο για να γράψει το 1-0. Ο τραυματισμός του Νικητόπουλου θα επισκιάσει την μέχρι τότε καλή τροπή του ματς για την ομάδα μας. Ευτυχώς που η ομάδα μας έχει την τύχη να διαθέτει έναν ικανότατο αντικαστάτη του πολύπειρου Νικητόπουλου, που με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε όρθια την ομάδα μας.Στη συνέχεια, κααι λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο, ο Ηλιόπουλος θα βρει ωραία με κάθετη μεταβίβαση τον Τσώνη στην περιοχή και αυτός θα πασάρει στον ξεχασμένο στο δεύτερο δοκάρι Καλδή που με ψύχραιμο πλασέ θα ευστοχήσει. 

 Στην επανάληψη, οι παίχτες μας μπήκαν λίγο πιο χαλαροί αλλά ο Κούρταλης με δύο σωτήριες επεμβάσεις δεν θα επιτρέψει την παραβίαση της εστίας του. Πρώτα θα αποκρούσει σε κόρνερ δυνατό μακρινό σουτ και ύστερα με τις γροθιές θα απομακρύνει το κίνδυνο. Ο Καραμπάτσος όμως με παλικαρίσια ενέργεια βγήκε κερδισμένος από την μονομαχία του με τρεις αντιπάλους και στο 60' θα γράψει το 3-0. Στο σημείο αυτό η ομάδα μας χαλάρωσε αρκετά και έκανε συντήρηση δυνάμεων. Αν και δημιούργησε ευκαιρίες, Κοντός, Κοτσίρης και Τσώνης δεν ήταν εύστοχοι στη τελική προσπάθεια και το τελικό σκορ δεν διευρύνθηκε. Αντίθετα μειώθηκε στο 82' με τον Κορμπή Κ. με σουτ εντός περιοχής.

Έτσι η ομάδα μας πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη. Το αποτέλεσμα αυτό επανέφερε την ηρεμία και έδειξε ότι το καλό ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα έχει και βαθμολογικό αντίκτυπο.
 


 
Ταυτότητα του ματς




Γήπεδο: Μεθώνης
Διαιτητής: Ψηλοπαναγιώτης
Βοηθοί: Γεωργαντάς, Παναγιωτόπουλος





Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Βλαχογιάννης): Νικητόπουλος Π (38' Κούρταλης), Χούτος , Μπάλας, Κουφός, Ηλιόπουλος, Τσώνης , Καλδης (65' Κοτσίρης), Λύρας Ι., Καραμπάτσος Ν. (70' Νικητόπουλος Β.), Φωτόπουλος,  Κοντός



Σκόρερ:   28', 60' Καραμπάτσος ,43' Καλδής