Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

10η αγωνιστική 2013-14

ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ...




 Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα μας στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Αίαντα Καλαμάτας. Αντιμετωπίζοντας τον πάντα επικίνδυνο Αίαντα που να μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από την 'Α τοπική και αποτελεί έναν σοβαρό και υπολογίσιμο αντίπαλο για όλες τις ομάδες.
 Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να κυριαρχήσει και έχοντας στο μυαλό της την απώλεια βαθμών του πρωτοπόρου Ακρίτα Κορώνης. Δημιούργησε ευκαιρίες μέχρι το 15ο λεπτό με τους Κωνσταντινίδη και Κοντό ως κύριους εκφραστές. Μετά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς χωρίς να απειλήσουν. Κατάφεραν να περάσουν όμως μπροστά στο σκορ όταν μετά από ένα μακρινό σουτ, η μπάλα ξεγέλασε τον κατά τ άλλα φύλακα άγγελο της εστίας της ομάδας μας Νικητόπουλο, και με την βοήθεια του Ήλιου που του περιόρισε το οπτικό πεδίο, κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας μας παγώνοντας την ήδη κρύα ατμόσφαιρα.
Στο σημείο εκείνο, οι παίχτες μας αφυπνίστηκαν και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν με τον Κοντό στο 40΄ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Ηλιόπουλο να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και να μένει το 0-1. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου έφερε και την ισοφάριση για την ομάδα μας περιπετειώδη τρόπο.
Ο Κότι θα κινηθεί στην πλάτη της άμυνας, θα σεντράρει στον Κωνσταντινίδη που θα νικηθεί από τον γκολκίπερ αλλά θα γίνει κάτοχος της μπάλας ύστερα από την ασταθή απομάκρυνση και θα ανατραπεί εντός περιοχής. Το πέναλτι θα το εκτελέσει ο ίδιος και θα διαμορφώσει το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας θα μπει αποφασισμένη και θα επικρατήσει καθολικά. Θα δημιουργήσει φάσεις αλλά Κωνσταντινίδης και Κοντός κυρίως δεν θα εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες για να χρειστούν σκόρερ. Λίγο έλειψε η ομάδα μας να βρεθεί πάλι πίσω στο σκορ αν δεν είχε στις τάξεις το καλύτερο ίσως τερματοφύλακα της κατηγορίας. Ο Νικητόπουλος Π. θα πραγματοποιήσει διπλή επέμβαση σε τετ-α-τετ  αφήνοντας άφωνους φιλάθλους και αντιπάλους. Η συνέχεια τους ματς βρήκε τις ομάδες να έχουν ανούσιες κατοχές και να μην μπορούν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες.
 Το παιχνίδι έληξε με το δικαιότερο αποτέλεσμα και η ομάδα μας κοιτάζει την συνέχεια στο εξ αναβολής ματς με τον Ακρίτα Κορώνης την προσεχή Τετάρτη. Οι φίλαθλοί μας στάθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας και ζέσταναν με το χειροκρότημα τους την παγωμένη ατμόσφαιρα και ενθαρρύνοντας τους παίχτες μας πράγμα το οποίο ευχόμαστε να γίνει και στο προσεχές κρίσιμο ματς.






Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Καραπιπέρης
Βοηθοί: Λαζαράκης, Μανιατέας

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος, Κατσιγιάννης, Κατσάς, Κότι , Κουφός, Ηλιόπουλος, Φωτόπουλος,  Κοντός, Κωνσταντινίδης (90' Μιχαλόπουλος)  Καραμπάτσος Ν. 




Σκόρερ: 45'+ Κωνσταντινίδης