Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

5η αγωνιστική - 2013-14

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ 0-3...




 Σαρωτικό πέρασμα σε μια καυτή έδρα που στραβοπατούσε τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε η ομάδα μας. Ξεπέρασε το εμπόδιο του Παπαφλέσσα Χώρας με 0-3 και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.
 Μόλις στο 5ο λεπτό, με σου του Καραμπάτσου κατάφερε η ομάδα μας να απειλήσει τους γηπεδούχους που πέρασε μόλις άουτ.Άλλη μία σημαντική ευκαιρία έχασε ο Κοντός που το αδύναμο πλασέ του εξουδετερώθηκε εύκολα. Καγιάς και Σικαλιάς ανταπέδωσαν τις καλές ευκαιρίες αλλά αστοχία και ο πάντα σοβαρός και σωστά τοποθετημένος Νικητόπουλος τους στέρησαν το γκολ.
Η φάση που έκρινε την έκβαση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 43' όταν η πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από το Κουφό και η δυνατή κεφαλιά του Κατσά (ίσως η μπάλα να είχε περάσει και σε αυτό το σημείο τη γραμμή της εστίας) δημιούργησαν το κίνδυνο και ο Καραμπάτσος δεν θα μπορούσε να αστοχήσει από τόσο κοντά.
 Στο δεύτερο μέρος, οι παίχτες της ομάδας μας μπήκαν ακόμα πιο αποφασισμένοι σε μία καυτή έδρα, ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα. Οι γηπεδούχοι αναλώθηκαν σε μακρινές σέντρες προς την περιοχή της ομάδας μας τις οποίες η αεροπορία της αμυντικής γραμμής (Μάραντος-Κατσιγιάννης) δεν έιχαν πρόβλημα να αναχαιτίσουν.
Στο χώρο του κέντρου, Κατσάς και Ηλιόπουλος δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα να επικρατήσουν των αντιπάλων τους. Τα δύο γκολ που σημείωσε ο Κοντός ξεδιάλυναν την υπόθεση νίκη για την ομάδα μας. Πρώτα στο 81' από μακρινή μεταβίβαση θα φύγει στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ θα πετύχει το 0-2. Και 5 λεπτά αργότερα από διώξιμο του Κότι, η μπάλα θα παίξει περίεργο παιχνίδι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και αφού αναπήδησε στο βρεγμένο τερέν, θα περάσει από πάνω του και ο Κοντός σε κενή εστία προλαβαίνοντας τους αντίπαλους αμυντικούς θα σημειώσει το 0-3.
 Έτσι η ομάδα μας θα καταφέρει να περάσει αλώβητη από μία δύσκολη έδρα που τα τελευταία χρόνια είχε γίνει κακός της δαίμονας καθώς έχανε βαθμούς και περνούσε δύσκολες στιγμές. Αξίζει να ευχαριστήσουμε τους γηπεδούχους για την άψογη φιλοξενία αλλά και τους λιγοστούς όμως ηρωικούς φιλάθλους που μας υποστήριξαν σε άλλο ένα παιχνίδι. Το επόμενο ματς θα γίνει στην έδρα της ομάδας μας με τον ΠΑΟ Καλλιθέας και άπαντες κοιτούν μπροστά για να συνεχιστεί η νικηφόρα πορεία της ομάδας μας.


Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Χώρας
Διαιτητής: Μπλάνας
Βοηθοί: Καστανάς, Γιαννέτσος
Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος, Κατσιγιάννης, Κατσάς, Κότι , Κουφός, Ηλιόπουλος, Λύρας Ι. (41' Νικητόπουλος Β.), Κοντός, Κωνσταντινίδης (78' Διαμαντόπουλος), Καραμπάτσος Ν. (85' Μιχαλόπουλος)

Παπαφλέσσας Χώρας : Κακαλέτρης, Μπαχούμας, Τσέρτος, Παναγιωτόπουλος, Μαθιός, Καγιάς, Κανελλόπουλος, Καγιάς, Σικαλιάς, Τσέρτος, Δημόπουλος


Σκόρερ: 42' Καραμπάτσος Ν., 68', 76' Κοντός