Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

2η αγωνιστική 2013-14

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ...







 Στραβοπάτημα με ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα για την ομάδα μας. Με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελικό 1-1 η ομάδα μας άφησε βαθμούς αλλά ξεπέρασε με τις λιγότερες απώλειες ένα ματς μεγάλων απουσιών.


 Από τις αρχές της εβδομάδας ήταν γνωστές οι απουσίες για την ομάδα μας. Ο Χ. Μάραντος θα απουσίαζε λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων ( παντρεύτηκε), ο Κωνσταντινίδης και ο Ηλιόπουλος είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις και έτσι η ομάδα μας αναγκάστηκε να αγωνιστεί δίχως τρία από τα βασικότερα στελέχη της. Αν και σε αυτούς προσθέσουμε και τον τραυματία Ντένις καταλαβαίνουμε εύκολα τη δύσκολη συγκυρία για το συγκεκριμένο ματς.
 Παρ' όλαυτά το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πανέτοιμο να κυριαρχήσει και να πανηγυρίσει ακόμα μια νίκη. Μόλις στο 10' ο Καραμπάτσος προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά από κόρνερ του Κουφού. Μία ακόμα καλή στιγμή ήρθε για την ομάδα μας όταν ο Κοντός προσπάθησε να χριστεί σκόρερ  αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας κατάφερε να διώξει με υπερένταση. Δύο καλές στιγμές είχαν και οι γηπεδούχοι με ένα σουτ που έφυγε λίγο άουτ και άλλο ένα που εξουδετέρωσε ο Νικητόπουλος.
 Στην επανάληψη, η ομάδα μας μπήκε πάλι δυνατά με τον Κατσιγιάννη να προσπαθεί με κεφαλιά να χριστεί σκόρερ αλλά η μπάλα να μην βρίσκει στόχο τελικά και στο 60' να δοκιμάζει με σουτ ύστερα από κόρνερ του Καραμπάτσου αλλά και πάλι να μην βρίσκει στόχο. Η αστοχία όμως τιμωρήθηκε από τους γηπεδούχους που εκμεταλλευόμενοι την ασυνεννοησία στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας μπήκαν μπροστά στο  σκορ στο 72΄. Και αν δεν είχε βρεθεί ο Νικητόπουλος Β. στην γραμμή του τέρματος να καλύψει την μακρινή έξοδο του τερματοφύλακα στα όρια της περιοχής και να απομακρύνει ένα σίγουρο γκολ, η ομάδα μας θα βρισκόταν με δύο γκολ πίσω στο σκορ. Ο Κουφός με πανέμορφο γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 79' έφερε το ματς στα ίσια. Δύο καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν στο 83' για τους γηπεδούχους και στο 85΄ από τον Κοντό δεν κατέληξαν σε γκολ και έτσι διατηρήθηκε το ισόπαλο 1-1.
 Η ομάδα μας μπορεί να μην νίκησε αλλά απέναντι σε μια δυναμική και καλοστημένη ομάδα κατάφερε να υποστεί τις λιγότερες απώλειες συνυπολογίζοντας και τις ιδιαίτερα σημαντικές απουσίες της. Η διοίκηση και η μεγάλη οικογένεια του Χανδριναϊκού Π.Σ. εύχονται βίον ανθόσπαρτο στο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την καλή της καρδιάς του.






Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Δημοτικό "Παναγιώτης Μπαχράμης"
Διαιτητής: Γκούμας
Βοηθοί: Τσαούση, Παλαδινός



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π., Διαμαντόπουλος ( 51' Νικητόπουλος Β.), Αποστολὀπουλος (90' Καραταράκης), Φωτόπουλος Θ. ,  Κατσιγιάννης Κοντός , Κότι, Ηλιόπουλος, Κατσάς Λύρας Ι., Κουφός, Καραμπάτσος Ν. (80' Μιχαλόπουλος)


Σκόρερ:  79' Κουφός