Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ
 
 
 
 
Συνέχεια στα φιλικά ματς προετοιμασίας για το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα το Σάββατο 14-9 με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας για την ομάδα μας και την Τετάρτη 18-09 με τον Α.Ο. Μεθώνης.
 
Στο φιλικό με την ομάδα της Κυπαρισσίας, η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη, έχοντας ρόλο "αφεντικού" στο ματς. Επέβαλλε το ρυθμό της και κατάφερε να πετύχει και ένα τέρμα με τον Ηλιόπουλο. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα και εξουδετέρωσε κάθε κίνδυνο, επιτρέποντας στον Νικητόπουλο Π. να έχει ένα όμορφο απόγευμα στην εστία του. Και στις δύο πλευρές του γηπέδου έγιναν δοκιμές από τον προπονητή μας με τον Κουφό να οργανώνει την άμυνα της ομάδας μας και τον Β. Νικητόπουλο να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.
Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκαν αλλαγές από τον προπονητή μας και χάθηκε το καθαρό μυαλό και η συνοχή σε ορισμένες φάσεις όπως και αυτή που προήλθε το γκολ της ισοφάρισης. Η φιλοξενία και το κλίμα ήταν άριστο και σε αυτό το φιλικό ματς.
 

Στο επόμενο παιχνίδι με την ομάδα της Μεθώνης που αγωνίζεται στην επόμενη κατηγορία, η ομάδα μας είχε πολύ καλή απόδοση. Αγωνίστηκε για ακόμα μία φορά δίχως 3 ηγετικά της στελέχη, τους Κωνσταντινίδη, Φωτόπουλο και Καραμπάτσο των οποίων η αποθεραπεία συνεχίζεται κανονικά με ταχύτατους ρυθμούς. Πραγματοποιήθηκαν αρκετές δοκιμές από τον προπονητή μας και οι παίχτες μας παρουσιάζοντας ένα σοβαρό πρόσωπο κατάφεραν να περιορίσουν την ομάδα των γηπεδούχων.
 
Εκτός από την φάση του γκολ που ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης.
Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας μας ευελπιστούν ότι με την επιστροφή των τραυματιών και την συμμετοχή τους στους αγώνες και τις προπονήσεις, θα παρουσιαστούν πανίσχυροι στην διάρκεια του μαραθωνίου του πρωταθλήματος.