Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ακαδημίες_Φιλικοί αγώνες

Φιλικοί Αγώνες Ακαδημιών
 
 
 
 Η ομάδα των ακαδημιών του Χανδριναϊκού Π.Σ. έδωσε το Σάββατο 25-5-2013, φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Αναγέννησης Καλαμάτας. Η συμμετοχή όλων των παιδιών κινήθηκε σε ελπιδοφόρα και ικανοποιητικά επίπεδα. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα με τον κ Δημήτρη Μάλαμα στο πάγκο της ομάδας μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Καρλής (Κ), Σαχινάι (Ο), Κοντός, Παναγιωτακόπουλος, Κοτσίρης, Μουφτάρι, Σκέπι, Χότζα, Λόκα, Δαρσακλής, Ζαγάκος, Κασέμι (Β), Σαχινάι (Κ), Μυλιώνης, Ραδιότης, Κασέμι (Σ)

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 4-0! Ο Ορέστης Σαχινάι ξεκίνησε με όρεξη και πέτυχε δύο γρήγορα τέρματα. Το πρώτο με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και το δεύτερο ύστερα από σέντρα του Καρλή.

Το τρίτο τέρμα προήλθε με υπέροχη ατομική ενέργεια του Καρλή. Το επόμενο με σουτ του Κοτσίρη από το ύψος της περιοχής. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Νίνο υπερασπιζόμενος με ενέργεια και πάθος την εστία της ομάδας μας. Η χαλάρωση από την άνετη επικράτηση μέχρι εκείνο το σημείο και οι αλλαγές που κατέβασαν αισθητά το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας μας έφεραν το 4-4 με την ομάδα της Αναγέννησης να δίνει ένα καλό μάθημα στους παίχτες μας.




Ο Καρλής δεν είχε πει την τελευταία λέξη και πέτυχε ένα όμορφο τέρμα και μαζί με αυτό του Παναγιωτακόπουλου πέτυχε το 4-6 με κεφαλιά του ύστερα από κόρνερ του Κοντού.



Όλοι οι παίχτες χάρηκαν το ματς και έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό. Δεν μετράει η νίκη αλλά η καλή εμφάνιση και η καλή εικόνα τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τα μαθήματα που παίρνουν από τέτοια παιχνίδια είναι μεγάλα και η συμμετοχή τους βοηθά σε αθλητικά και κοινωνικά επίπεδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει και στους γονείς των παιδιών που ενθαρρύνουν την συμμετοχή των παιδιών του σε τέτοιες εκδηλώσεις και στηρίζουν και τον σύλλογο διευκολύνοντας τις μετακινήσεις των μελλοντικών ίσως παιχτών της πρώτης ομάδας του συλλόγου μας.