Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΔΣ & παιδική Ομάδα


ΝΕΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
 
 
 
Το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από την τελευταία ψηφοφορία έφερε μικρές αλλαγές στην προηγούμενη πετυχημένη σύνθεση. Τα παλιά μέλη ευχήθηκαν καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα 3 νέα μέλη στα διοικητικά του συλλόγου, τους Μιχάλη Κοντό, Φίλιππο Λάππα και Μανώλη Παπαπαναγιώτου.
 

 
 
Το Δ.Σ. του συλλόγου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η συνεργασία της με τον Δημήτρη Μάλαμα ανανεώθηκε και ο προπονητής μας θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο. Με χαρά υποδέχθηκαν την είδηση άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας καθώς πρόκειται για έναν κύριο των γηπέδων της Μεσσηνίας και όχι μόνο, ικανό να εμπνεύσει, να καθοδηγήσει και να διδάξει αγωνιστικό και αθλητικό ήθος.
 Πρόκειται για έναν αθλητή που έχει τιμήσει την φανέλα των μεγαλύτερων συλλόγων της Μεσσηνίας, συμπεριλαμβανομένου και της Π.Α.Ε. Καλαμάτας, καθώς και άλλων συλλόγων ανά την Ελλάδα. Στην ομάδα μας συμπληρώνει 5 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και δικαιωματικά έχει γίνει ομότιμο μέλος της μεγάλης οικογένειας του Χανδριναϊκού Π.Σ. .


 
Με γνώμονα τις αρετές του, η διοίκηση αναβάθμισε τον ρόλο του προπονητή μας και ως υπεύθυνου για τα τμήματα υποδομής. Η συνεργασία με τον προηγούμενο προπονητή, κ Χαράλαμπο Ράλλη λύθηκε και η σκέψη για τον προπονητή της ανδρικής ομάδας έγινε αμέσως. Έτσι ο Δημ. Μάλαμας αναλαμβάνει το δύσκολο ρόλο να διαμορφώσει υγιείς αθλητές και γιατί όχι τους επόμενους παίχτες που θα τιμήσουν την φανέλα του συλλόγου μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο διπλό του ρόλο.








Ακολουθεί φωτογραφικό αφιέρωμα από την πρώτη του προπόνηση με τα τμήματα υποδομής.



xandrinaikos's paidiki-malamas album on Photobucket