Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

23η αγωνιστική








ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ....




 Η απουσία συγκεκριμένου στόχου για την συνέχεια του πρωταθλήματος φαίνεται πως έχει επηρεάσει την αγωνιστική εικόνα των παικτών μας. Αν και πάλεψαν αρκετά, δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια νίκη που τους άξιζε με βάση την εικόνα τους στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
 Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους μόλις στο 3ο λεπτό να απειλούν αλλά ο Νικητόπουλος να εξουδετερώνει. Ο Κοντός έβαλε μόλις στο 11' την ομάδα μας σε θέση οδηγού όταν έκλεψε την μπάλα και μπήκε στην αντίπαλη περιοχή ευστοχώντας στο κοντινό πλασέ. Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση με γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 17ο λεπτό. Η ομάδα μας όμως συνέχισε το κυριαρχικό ποδόσφαιρο και στο 26' Κοντός και Κότι θα κρύψουν την μπάλα σε έναν μαγικό συνδυασμό και ο πρώτος θα σεντράρει ιδανικά στον Γιάνναρη που με προβολή θα κάνει το 2-1. Το ημίχρονο θα λήξει αφού πρώτα σημειωθεί άλλο ένα γκολ ισοφάρισης. Συγκεκριμένα στο 42΄ ύστερα από την ασθενή απόκρουση του Νικητόπουλου Π. σε ένα σουτ των φιλοξενουμένων, ο επιθετικός τους θα πετύχει ένα εύκολο γκολ με κοντινή προβολή.
 Στην επανάληψη η είσοδος του Κατσιγιάννη θα φέρει μια σταθερότητα στα μετόπισθεν αλλά η έξοδος του Παυλή λόγω τραυματισμού θα επαναφέρει έναν εκνευρισμό στα μετόπισθεν. Στο 55' ύστερα από εκτέλεση φάουλ των φιλοξενουμένων, η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι του τερματοφύλακα μας και στο 58' το σου του Κότι θα περάσει ελάχιστα άουτ. Το παιχνίδι θα συνεχιστεί με ανούσιες κατοχές και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Η φάση που έκρινε τον τελικό νικητή σημειώθηκε στο 93΄ λεπτό όταν μετά από κόρνερ  η μπάλα θα βρεθεί στην μικρή περιοχή της ομάδας μας και στον αφύλακτο παίχτη στο 2ο δοκάρι που θα σημειώσει ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.
 Το παιχνίδι αυτό ανήκει στην ιστορία όπως και η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα. Εκ μέρους της μεγάλης οικογένειας του Χανδριναϊκού Π.Σ. θα θέλαμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον σημερινό τραυματία Παυλή Ν. καθώς και στον Καραμπάτσο Ν. που η ομάδα μας στερείται αρκετό καιρό των υπηρεσιών του. Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή στρατιωτική θητεία στον Γιάνναρη Β.


Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Νικολόπουλος
Βοηθοί: Γιαννέας, Τσίρμπας



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π., Παυλής (61' Μιχαλόπουλος), Θερριός, Λύρας Ι. (56' Κατσιγιάννης) Κοντός , Κότι, Νικητόπουλος Β., Καραταράκης (46' Διαμάντης), Γιάνναρης Β.


Σκόρερ: