Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

9η αωνιστική









ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ...




 Μια ισοπαλία με αξία νίκης σημείωσε η ομάδα μας με αντίπαλο τον Τσικλητήρα Πύλου. Το ντέρμπι της αγωνιστική έληξε ισόπαλο με 2-2 και σε συνδυασμό με την ήττα του Ακρίτα Κορώνης, ο Χανδριναϊκός Π.Σ. έμεινε μόνος πρώτος στον πίνακα της βαθμολογίας.
 Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας με τον Κοντό που άντεξε τους πόνους και κατάφερε να ξεκινήσει το ματς να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 5΄ λεπτό του ματς καθώς πριν προλάβει να πλασάρει η μπάλα κόλλησε στο βρεγμένο τερέν. Ο Καραμπάτσος σούταρε λίγο άουτ στο 15' και η Πύλος ανταπέδωσε τις χαμένες ευκαιρίες με δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ. Ο Νικητόπουλος στέρρησε το γκολ για την ομάδα των φιλοξενουμένων με φοβερή εκτίναξη στο 25'. Κάτι που δεν κατάφερε στο 40΄ όταν ο Πανταζόπουλος έπιασε μια δυνατή κεφαλιά μετά από κόρνερ. Ο Κουφός στο 43' εκμεταλλεύτηκε αδύναμη απομάκρυνση της άμυνας μας και νίκησε για 2η φόρα τον τερματοφύλακα μας.
 Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η ομάδα μας χρειαζόταν ένα γρήγορο γκολ για την ανατροπή τους εις βάρος της σκορ. Γι αυτό υπάρχουν οι αρχηγοί σε μια ομάδα. Ο Κάπτεν μας μείωσε στο σκορ με ένα ασύλληπτο σουτ με αριστερό εξωτερικό φάλτσο αφήνοντας άγαλμα τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ο Καραμπάτσος ολοκλήρωσε την ανατροπή εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική ασίστ του Κωνσταντινίδη που πέρασε 2 παίχτες και πάσαρε στον φόρ της ομάδας μας που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Το ματς ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές αλλά να μην σημειώνεται κάποιο τέρμα.
 Με την λήξη του παιχνιδιού ξεκίνησαν πανηγύρια στα αποδυτήρια της ομάδας μας που πληροφορήθηκαν την ήττα του Ακρίτα Κορώνης που μας έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αν και είναι πολύ νωρίς, αυτή η εξέλιξη έφερε χαμόγελα στην μεγάλη οικογένεια του Χανδριναϊκού που στήριξε έμπρακτα και σήμερα την ομάδα μας με το θερμό χειροκρότημα της στην ομάδα.




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Νίκας
Βοηθοί: Τσοπανάκης, Λαμπίρης


Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος, Διαμάντης ,  Κατσιγιάννης, Ντενίς , Παυλής, Καραμπάτσος Ν., Θερριός, Ηλιόπουλος, Κοντός (Λύρας), Κότι, Κωνσταντινίδης

Τσικλητήρας Πύλου (Χ. Ντούκας):  Μίτζηρας, Μπιλάλι, Κατσιγιάννης, Βασιλόπουλος, Πανταζόπουλος, Μπουντάς, Τσώνης (Καλδής), Σκολκίμ, Καλδής, Κουφός (Λυμπερόπουλος), Δούνιας

Σκόρερ: 46' Θερριός,64' Καραμπάτσος - 40' Πανταζόπουλος, 43' Κουφός