Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

11η αγωνιστική






ΕΒΓΑΛΕ 6ΣΦΑΙΡΟ




 Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα μας σε ακόμα μία στροφή του πρωταθλήματος. Σ ένα ματς απέναντι σε μία ομάδα που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση στο βαθμολογικό πίνακα αλλά σε μακρινή στο αγωνιστικό επίπεδο, οι 3 βαθμοί ήταν μονόδρομος.
 Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε καταιγιστικά απ την ομάδα μας με τον ρυθμό να είναι γρήγορος και τους παίχτες να είναι ανυπόμονοι για την γρήγορη επίτευξη ενός τέρματος. Ο Καραμπάτσος που ήταν ιδιαίτερα κεφάτος σήμερα αστόχησε στο 10' σε τετ-α-τετ. Άλλες δύο άστοχες απόπειρες απ τον ίδιο παίχτη που φέτος τον προδίδει η τύχη σε πολλά ματς. Σε εκείνο το κρίσιμο σημείο η ομάδα μας κινδύνεψε να προδοθεί απ την δυστοκία της δεχόμενη αυτή ένα γκολ. Ο φύλακας άγγελος όμως της εστίας μας, Νικητόπουλος Π., με φανταστική εκτίναξη παραχώρησε κόρνερ με υπερένταση ύστερα από καλό σουτ εντός περιοχής. Σε άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα μας, ο Παυλής Ν. έσωσε επάνω στη γραμμή και έστειλε με την ισοπαλία τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
 Το μαγικό ραβδί του προπονητή μας όμως εμφάνισε έναν εντελώς διαφορετικό Χανδριναϊκό στο δεύτερο μέρος. Το πολυβόλο του Χανδριναϊκού στο 47' έδωσε το σύνθημα της επίθεσης με ωραίο πλασέ ύστερα από φανταστική κάθετη πάσα του πολύ καλού Λύρα. Ο Ντένις εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απομάκρυνση του αντίπαλου γκολκίπερ και με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Ο Καραμπάτσος με μία φανταστική ενέργεια τραβάει επάνω του όλη την αντίπαλη άμυνα και γίνεται δημιουργός για τον Ηλιόπουλο που δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 3-0. Στο 63' ο Λύρας με μία φανταστική πάσα βρίσκει τον Καραμπάτσο και σε φάση καρμπόν ο Ηλιόπουλος κάνει το 4-0. Ο Κότι στην αμέσως επόμενη φάση γίνεται δημιουργός και ο Καραμπάτσος εκτελεστής για το 5-0. Το τελευταίο γκολ προήλθε από δωράκι της άμυνας των φιλοξενουμένων σε ατυχές διώξιμο.
 Έτσι σε ακόμα ένα ματς η ομάδα μας οδηγήθηκε ασφαλώς στο νικηφόρο αποτέλεσμα και τους πολύτιμους 3 βαθμούς. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε το θέαμα από το σύνολο του Δημ. Μάλαμα και αποζημιώθηκε για το τσουχτερό κρύο που υπόμεινε για 90 λεπτά. Η βραδιά για την ομάδα μας κλείνει με ένα πάρτι για φίλους και υποστηρικτές σε μπαρ στην Πύλο!




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Λαμπίρης
Βοηθοί: Ζαχαράκης, Παλαδινός



Συνθέσεις




Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος (Κολοκάθης), Διαμάντης (Καραταράκης),  Κατσιγιάννης, Ντενίς , Παυλής, Καραμπάτσος Ν., Θερριός, Ηλιόπουλος, Λύρας X. , Κότι (Μιχαλόπουλος), Κωνσταντινίδης



Σκόρερ:  47',80' Καραμπάτσος, 50' Ντένις, 55',63' Ηλιόπουλος, 84' Αυτογκολ