Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

2012-13

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2012-13



 Η ομάδα μας βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ της για την νέα σεζόν. Το Δ.Σ. με τον έγκαιρο προγραμματισμό του  φρόντισε να ολοκληρωθεί νωρίς νωρίς το παζλ του αθλητικού δυναμικού για την νέα σεζόν.
 Αρχικά διασφαλίστικε η παραμονή του καθοδηγητή από τον πάγκο για την επόμενη σεζόν, του κ Δημήτρη Μάλαμα. Η απόφαση αυτά χαροποίησε ιδιαιτέρως άπαντες στο σύλλογο και διασφάλισε το οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Έτσι ο βασικός κορμός δέχτηκε να παραμείνει στο σύλλογο και συγκεκριμένα αναφερόμαστε στους Θερριό Λ. (αρχηγός), Καραμπάτσο Ν. (25γκολ σε 24αγώνες), Κωνσταντινίδη Ι., Παυλή Ν., Νικητόπουλο Π. Μαζί με αυτούς παρέμειναν οι ταλαντούχοι νεαροί όπως Διαμάντης Κ., Λύρας Χ., Ισούφι Ν. . Έτσι η ομάδα αποφάσισε για λίγες ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ της. Οι κινήσεις που έγιναν μέχρι τώρα ήταν οι Κατσιγιάννης Δ. (αμυντικός, 27) Ηλιόπουλος Σ. (μέσος, 29) και Κότη (μέσος). Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τα παιδιά από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου που θα προωθηθούν στην αντρική ομάδα για να βοηθήσουν και να συλλέξουν εμπειρίες. Τέλος η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σεφεράσι Β. . Όλα προδικάζουν μια χρονιά γεμάτη μεγάλες συγκινήσεις στο στρατόπεδο του Χανδριναϊκού Π.Σ. με τους διοικούντες και το αγωνιστικό τμήμα να εύχονται να είναι υγιής για να διεκδικήσουν την κορυφή του πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια....




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η μεγάλη οικογένεια του Χανδριναϊκού Π.Σ. θα ήθελε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στο ποδοσφαιριστή της Αντώνη Μιχαλόπουλο μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε εχθές.